inzerce, prodej, prodám, bazar

Vesta, armox, pancìř, nosič, balistické , strike face, army

Kategorie: Ostatní


Armox500 pláty 6,5mm 650 cena Kč/ks
Armox500 pláty 8mm 1250 cena Kč/ks

Ramor 600 6,5mm cena 650 Kč/ks

Hardox500 pláty 6 mm cena 350 Kč/ks
Hardox500 pláty 8mm cena 450 Kč/ks


Atest a přenos značení. Záruka na původ a kvalitu včetně profilu a pěny + možnost protistřepinovky

Skladem 250ks

Vesta AČR 200 Kč/KS
nosič plátu 500-1000 Kč/dle modelu viz foto. Různé barvy a modely. Vše nové zabalené.


Protistřepinovka 40 až 100 Kč za kus.
Obal na platy 120 Kč za kus.
Nálepky 5 Kč/ks.

Size M 300*240mm, ale je možné udělat i dle vašich rozměrů.
Kevlar nebo Dynema

Antishock podložka 40 Kč za kus

Army, armox, pancíř, pláty, balistika, neprůstřelné, kevlar.

Jsme výrobci a prodej za výrobní ceny. Záložáci při prokázání sleva.
Vesta, armox, pancìř, nosič, balistické , strike face, army
Podobné inzeráty
Prodám Brýle ESS ICE 3LS NARO
ICE NARO™ jsou první balistické vojenské brýle určené speciálně pro menší obličeje. Brýle jsou nové a přibližně o 0,5“ / 1,3 cm užší (menší vzdálenost mezi bočnicemi) než větší verze ICE™, které mají vzdálenost mezi bočnicemi 14 cm, avšak poskytují stejnou úroveň balistické ochrany při nárazu a zachovávají si i všechny jejich ostatní vlastnosti a funkčnost. • Povrchová úprava s ochranou proti zamlžení odstraňuje efekt kondenzace vlhkosti při velkých teplotních rozdílech nebo u rámečků bez ventilace a umožňuje tak nositeli pracovat v optimálních podmínkách. • Povrchová úprava s ochranou proti poškrábání působí jako ochranný štít, který zvyšuje odolnost čoček a snižuje tvorbu škrábanců. Prodlužuje se tak životnost čoček, zvyšuje se uživatelský komfort a zabrání se škrábancům, které by narušovaly vidění. • Ochranné brýle s třemi výměnnými skly a přepravním obalem. • Brýle NARO je celkově menších rozměrů než ICE-3LS (12,7mm užší rozměr mezi stranicemi) • Nabízí ochranu očí pro každého vojáka, policistu, záchranáře nebo sportovce. • Dostatečně chráněny proti poškrábání rámečků a skel. • Kvalitní ochrana zraku použitelná v různých světelných podmínkách. • Neomezené pole viditelnosti. • Seřizovatelné nožičky s možností tvarování. • K brýlím lze zakoupit tzv. Rx Insert což je vložka s dioptrickými skly, které mohou být instaloványv běžné síti prodejen s optikou • Skla jsou opatřena odolným povlakem proti poškrábání(ToughZone) • Vzdálenost stranic brýlí mezi sebou je 14cm. • Skla brýlí ICE mají balistickou odolnost vyhovující armádním požadavkům NATO. • Balistická odolnost testována na ráži 0,15 podle normy MIL-PRF-31013, brýle odolají přímému zásahu z brokovnice ze vzdálenosti 10m. • Brýle ESS pohlcují pouze sluneční záření a z tohoto důvodu je dobrá viditelnost s tmavými skly ve stínu. • Testováno Českým úřadem pro zkoušení zbraní a střeliva v Praze.elná • Všechna použitá skla zajišťují 100 % ochranu před UVA/UVB zářením a zajišťují 100 % průhlednost bez deformace zrakového pole. • Nožičky brýlí lze natavit jak do délky, tak do stran. Parametry: • Nastavitelné nožičky brýlí. • Sada obsahuje černý, čirý a žlutý zorník. • Bezrámový design - nezmenšují zorný úhel. • 100% UVA/UVB ochrana. • Odolné proti poškrábání - úprava ESS ToughZone. • Normy balistické ochrany: U.S. MIL SPEC MIL-PRF-31013, ANSI Z87.1+,U.S. Federal OSHA, CE EN 166. • skla: čirá 1ks, kouřově šedá 1ks žlutá 1ks • Hadřík na čistění brýlí napuštěný speciální látkou omezující zamlžování skel. • Přenosný měkký nylonový obal se zipem.
NOSIČ NÁŘADÍ KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90
Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - [14.2. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 1 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 2 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 3 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 4 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 5 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 6 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 7 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 8 Nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 + rotační brány MT90 - 9 Prodávám výše zmíněný jednoosý nosič nářadí KÖPPL LHR-2 18-2 s rotačními branami značky R2 MT90. Stroj je téměř nový, 40mth v provozu a po první výměně olejů a filtrů u prodejce. Prodávám z důvodu ukončení činnosti v oboru a následného nevyužití. Cena 350 000,- bez DPH k jednání.
Airsoft
Prodávám nový airsoft věci vestu,helmu,pouzdro na pistol. Vesta=1000 Helma=1000 Pouzdro na pistol=zdarma Taktická vesta, která je v originále určena pro speciální jednotky armády USA. Navržena tak, aby odpovídala všem podmínkám novodobého pole války. Je vyrobena z pevnostního nylonu 600D a váží 2,7 kg. Vesta je složena z několika dílů propojených ocelovým lankem. V kritické situaci, (např. pád do vody) se jedním trhnutím za oko úchytu vesta rozepne a voják se snadno vysvobodí. Vnitřní kapsy umožňují založení doplňkových neprůstřelných plátů. Vnější povrch vesty je pošit látkovými pásy splňující standard MOLLE a umožňují snadné, ale pevné připevnění řady kapes, sumek. Součástí této vesty jsou následující kapsy. 5x sumky na zásobníky do M4/M16/G36 1x kapsa na vysílačku, 1x admin pouch 1x kapsa se zipem na dokumenty či mapy a vnější povrch na nášivky se suchým zipem. 2x sumka na pistolové zásobníky 1x sumka-lékárnička s vnitřní všitou gumou na obvazy, nebo léky Poznámka: Vesta není určena k balistické ochraně. Pouze pro airsoft či paintball. Kvalitní replika helmy EXF BUMP od výrobce EmersonGear. Jedná se o verzi, která má integrovaný čirý sklopný zorník. Charakteristika: Odolnější provedení, kvalitnější materiály Vnitřek helmy tvoří pěnová vložka s přídavnými polštářky s molitanovou výplní, jenž tlumí otřesy Nastavitelný podbradník s přezkou z kvalitního ABS plastu Kovová odnímatelná montáž na noktovizor je nasazena na základně helmy. RIS lišty na obou stranách helmy 4x VELCRO panel - suchý zip pro uchycení nášivek a patchů Integrované sklopné zorníky - vyrobeny z odolného polymeru (tloušťka 1,8mm) Díky základně v přední části je helma připravena pro osazení nočního vidění (NVG). Postranní RIS lišty oceníte při montáži dodatečného příslušenství (např. svítilny, outdoor kamery..apod). Díky věrohodnému zpracování se helma skvěle hodí na hraní airsoftu. Univerzální pistolové pouzdro vhodné pro malé i velké pistole. Stavitelné pro různé velikosti pistolí. Pouzdro se buď připevňuje na pravou nohu jako stehení, nebo jej lze připevnit přímo na opasek. V přední části kapsa na náhradní zásobník. Vyrobeno z nylonu 600D. Pište nebo volejte Reaguji spíše na Gmail
Rašelinový nosič tepla (RNT)
Rašelinový nosič tepla (RNT) Délka: 56 cm Šířka: 40 cm Typ: rašelinové nosiče Velikost balení [Ks]: 1 ks Pokud jste z Prahy je možnost předání na Praze 4-Kunratice Na co se vám bude hodit rašelinový nosič tepla Rašelinové nosiče tepla jsou skvělý tepelný zdroj při balneoterapii s rašelinovými zábaly JRZ III. Použijete je i společně s voskovými nebo parafínovými zábaly. Poslouží vám stejně dobře i když potřebujete zdroj suchého tepla. Nosiče tepla se ohřívají ve vodní lázni Combi na 55–63 °C podle potřeby. Rašelinový nosič tepla vám poslouží všude, kde je potřeba použít léčivé teplo. Aplikuje se dvěma způsoby: 1)jako zdroj suchého tepla bez zábalů s parafínovým voskovým nebo jednorázovým rašelinovým zábalem. Zde slouží jako zdroj tepla pro aktivaci zábalu. Na které neduhy je dobrý rašelinový nosič tepla bolesti svalů, zatuhlé šlachy nebo svalová ztuhlost bolest nebo blokaci zad potíže s klouby, artrózu, revma křeče a bolestivé kontraktury chronické i subakutní obtíže traumatického původu Správná aplikace rašelinového nosiče tepla vložte nosič tepla do 55–63 °C teplé vodní lázně při prvním ohřátí nechte při konstantní teplotě v lázní cca 20 minut. Pro opětovné ohřátí stačí 5–7 minut. položte na tělo klienta parafínový, voskový nebo rašelinový zábal 60 × 40 cm (nosič tepla nikdy nesmí přijít do přímého kontaktu s pokožkou; vždy mezi ním a tělem musíte mít další vrstvu). vyndejte z lázně nosič tepla a osušte ho. přesvědčte se, zda má nosič vámi požadovanou teplotu. Nosič položte na voskový, parafínový nebo rašelinový zábal nebo ručník a nechte ho na těle klienta 15–20 minut. Účinek rašelinového nosiče tepla na lidský organizmus Jaký přínos mají rašelinové nosiče tepla pro vaše pacienty a klienty? pomáhají uvolnit a změkčit zatuhlé svaly a vazivo a připravují je na masáž svým termofyzikálním účinkem zlepšuje účinek masáží urychluje proces hojení tkání zajišťuje lepší prokrvení těla v místě aplikace nosiče
Neprůstřelná, balistická vesta Mars
Prodám balistickou vestu značky Mars. Balistická vesta je zespod rozpáraná, vesta je bez kevlarových vložek. Není problém kevlar nebo balistické pláty vložit a následně zašít Vesta má univerzální velikost skrze vrchních a bočních suchých zipsů.
Balistické točítko MeoStar 35
Prodám úplně nové, nikdy nepoužité/nenamontované balistické točítko MeoStar 35. Určeno pro Meoptu MeoStar R1r 3-12x56, ......Nakonec pořízena nová optika, kde bylo již součástí.