inzerce, prodej, prodám, bazar

Vesnický mix samci & samice

Kategorie: Králíci

Do chovu nabízím vymazlené skoro půl roční samce a samice vesnický mix. V černé a stříbrné barvě. K dispozici i mladší, co jsou vybarvení.
Nevejde se mi to do králíkáren :-)

Chotětov
Vesnický mix samci & samice
Podobné inzeráty
Prodám Vesnický mix x Bu
Prodám křížence Vesnický mix x Bu, nar. 23.10. 2022. Dva samci a pět samiček... Vyfocení jsou i rodiče... 400,- Kč za kus... Preferuji osobní odběr...
Králík - kříženec samec
Prodám králíky domácí / matka český strakáč kominík. Otec vesnický mix. Stáří králíků je duben 2022. Váha 2,8 - 3,2 kg. Připraveni ke krytí k dispozici samci i samice Cena samice 400 Kč Cena samce 300 Kč Pouze osobní odběr. Most - Rudolice Platí do smazání nebo do konce března. (Ty co neprodám skončí na pekáči)
Nabízím připuštěné samice
Nabízím připuštěné samice , 2 jsou křížené s kalifornským/Hyla,jedna samice massyla/Hyla , všechny 3 samice jsou připuštěné nepříbuzným samcem Hyla F1 , očkované na oba typy moru i myxematózu, jedna samice připuštěná 14.3 dvě jsou 1.3 . Prosím kontaktujte mě pouze telefonicky. .
Prodám samice Hyla F1
Nabízím 2 samice Hyla F1 brojlerový králík , jedna samice je momentálně ihned k připuštění, druhá samice cca za 14 dní , výborný rychlý růst, samice rodí vždy 10-12mladých , lze připouštět 4-5krát ročně,očkované na oba typy moru i myxematózu, možnost k nim koupit i nepříbuzného samce. Pouze volat : Na SMS a e-mail nereaguji.
Kalifornský králík - čistokrevné samice i samci
Prodám čistokrevné kalifornské králíky po tetovaných rodičí s PP, k dispozici samci staří přes 4 měsíce (cena: 400 kč) a samice stáří 3 měsíce (320 kč). Králíci vhodní na chov, možnost vytvoření nepříbuzných párů. Tel. .
Zaječí divoce zbarvený ohnivý - samci i samice.
Prodám králíky ,, Zaječí divoce zbarvený ohnivý - samci i samice ´´ - stáří - datum vrhu duben a červen 2022 - registrovaní s rodokmenem ČSCH. Jsou očkovaní proti moru . K odběru ihned. Cena dle stáří 600-700kč.