inzerce, prodej, prodám, bazar

Versace hedvábný šátek

Kategorie: Doplňky

Dárek který potěší.
Luxusní šátek Versace s gepardem.
Šátky od Versace představují luxusní mistrovské dílo a vynikají jedinečnými motivy. Inspirováno šelmami, barvami přírody, a stylovým zkloubením uměním dobových stylů. Šátek je stylovým kouskem outfitu. 100% hedvábí, ručně zpracované okraje šátku. Rozměr: 90x90 cm. Barva luxusní béžová v odstínu gold. Made in Italy.
Původní cena 7990 Kč, nabízím za 2790 Kč.
V případě zájmu volejte.
Versace hedvábný šátek
Podobné inzeráty
nový hedvábný šátek zn. UNGARO
Prodám nový hedvábný šátek v luxusním balení zn.UNGARO. Pův. cena 2500, nyní 800 Kč.
Hedvábný šátek 130x130cm , Modrý
Nový šátek Velikost: 130x130cm Materiál: Keprové hedvábí
cylindr, skládací cylindr Druckfrei Seideo
Skládací hedvábný cylindr, skládací hedvábný klobouk, starožitnost, prvorepubliková výroba rok 1920, značkový originál Druckfrei, vnitřní obvod 55-56 cm, volejte pro domluvu
Multifunkční šátek Swedteam Ridge - nové, výprodej skladu
2ks zelené 1ks oranžový je vyroben z lehkého příjemného materiálu. Šátek poskytne ochranu při nepřízni počasí, zároveň najde své uplatnění jako bezpečnostní prvek na společných loveckých akcích. Charakteristika: multifunkční šátek prodyšný rychleschnoucí materiál unikátní kamuflážní vzor DESOLVE® Fire™ maximálně viditelný pro lidi, ale pro zvěř ne lze použít jako nákrčník, čelenku, čepici či masku reflexní prvek pro bezpečný lov ochrana proti slunci, chladu, větru i prachu celoroční využití univerzální velikost
DIOR LUXUS KABELKA, ŠÁTEK, ŠPERKY ATD.
Při koupi 3 věcí + 1 věc přidám zdarma jako dárek. Vše je originál! Kabelka Dior vínová burgundy - originál, pouze párkrát vzatá, nevyužitá, nabídky přijímám od 15000 Kč Šátek Dior vínový s číslem 2, cena = 4000 Kč / šátek vpravo už není!!! Šperky - různé, na dotaz, většina je Dior Ostatní věci na dotaz - různé značky. Modré triko Karen Millen, šedé triko Dior, fuchsiová kabelka Carpisa, sada Swarovski, lodičky Louis Vuitton, černá kabelka Roxy, batoh Guess, pončo Burberry, kabát z butiku, kabelka. Lodičky Dior už nejsou! PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Desigual dámský značkový šátek foul galaxy modrý lesklý nový
Úplně nový! Nenošeny, ještě s visačkou. Běžná cena je 999 Kč na diferentu. Typ foul galaxy. Světlé modrý batikovany podklad zdobený lesklými prvky. Příjemný dámský šátek Galaxy s potiskem květin od značky Desigual. Lehký šátek pro nošení celý rok. . Ozdobte se tímto dokonalým šátkem, vhodný v létě i jako pareo. Kód zboží: 20SAWA44/2024 Posílám poštou za 65 Kč doporučené psaní. Neměním!