inzerce, prodej, prodám, bazar

VERSA PAD - Zásuvková jednotka vestavná

Kategorie: Ostatní

NOVÁ, originál zabalená zásuvková jednotka vestavná VersaPad nová originál balení
1x230V, 1xUSB , 1xUSB (nabíječka na telefon)!!!, horní kryt v provedení bílá, připojovací kabel délky 2m, značka VersaLogic Itálie
Běžná cena 2.800,- Kč, po slevě 1.500,- Kč
VERSA PAD - Zásuvková jednotka vestavná
Podobné inzeráty
OSMO Superpad malý, červený - lešticí
OSMO superpad malý, červený, obdelníkový Leštící pad pro ruční stržení zvednutých dřevních vláken po zaschnutí prvního nátěru pro získání dokonale hladkého povrchu dřeva. K nasazení na Osmo Ruční držadlo na pad. Leštící pad pro středně tvrdé druhy dřeva. Výborně se hodí také k šetrnému ztržení vystouplých vláken dřeva po zaschnutí prvního nátěru. Stačí jen oklepat a použít znovu a znovu. Ideální ve spojení s ručním držákem na pad:
Komplet souprava Carinthia ECWCS maskáče
Prodám nový komplet nepromokavého oblečení. Modernizovaná Párka ECWCS 2010 Carinthia vz. 95 Originál AČR. BUNDA 170/100, KALHOTY 176/100 Modernizovaná Párka používaná armádou ČR. Bunda je vhodná do nepříznivých klimatických podmínek jako je déšť, sníh, silný vítr. Bunda má má podlepené švy, voděodolné zipy, možnost odvětrávání podpaždí, zapínání na dvoucestný zip. Možnost stažení tkanicemi v pasu, ve spodní části bundy, nastavení kapuce a obličejové části. Dvě kapsy v oblasti hrudníku na zapnutí voděodolnými zipy, jedna skrytá kapsa pod légou zipu, dvě kapsy na ramenou na zip s velcro panely. Výrobce: Carinthia Materiál: 3-vrstvý laminát DARWIN 3L (odolný) - vrchní vrstva 100% PAD vazba keprová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva 100% PAD vazba plátnová 2,5-vrstvý laminát DARWIN 2,5L (prodyšný) vrchní vrstva 100% PAD vazba keprová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva nepravidelný polymerický zátěr 3-vrstvý laminát SALINA 3L (lehký) vrchní vrstva 100% PAD vazba plátnová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva 100% PAD vazba plátnová. MOŽNOST ZASLÁNÍ ZÁSILKOVNOU.
Taneční podložka X-PAD, Basic Dance Pad
Taneční podložka DDR, X-PAD, Basic Dance Pad, včetně návodu. Málo používané. Posílám přes Zásilkovnu: doručení na pobočku nebo na Z-Box za 79,- nebo doručení až domů na konkrétní adresu za 109,-. Případně můžu poslat i přes Balíkovnu.
Fitbit Versa 2
Chytré hodinky Fitbit versa 2. Rozbalené, ale nikdy nepoužívané. Veškeré příslušenství i s krabičkou.
Zasuvková lišta do racku
Zasuvková lišta do racku 3m přívodní kabel
Zásuvková kombinace na zeď.zásuvka 2x230V, 1x32A/5P/400V
Zásuvková kombinace na zeď. Zásuvka 2x230V, 1x32A/5P/400V. DIN lišta, svorky N, PE IP 44 Rozměry v-28,š-22,h-12 cm. Nové, nepoužité.