inzerce, prodej, prodám, bazar

Ventilátor truma 220V funkční, rozfuk

Kategorie: Příslušenství

Prodám rozfuk do obytného auta na 220V je funkční a dá se namontovat k topení truma nebo k nějakému jinému. Truma
Ventilátor truma 220V funkční, rozfuk
Podobné inzeráty
TRUMA - nové plynové topení COMBI 6
TRUMA - nové plynové topení COMBI 6 Prodám nikdy nepoužité plynové topení špičkové kvality TRUMA COMBI 6 které stálo hodně přes 60tis! Důvod prodeje: odstoupení od projektu Absolutní kvalita, stačí vygooglit :) Vhodné pro: Obytný automobil, obytná vestavba, karavan, expediční speciál, atd. POUZE VOLAT Děčín 60830203dva
Truma Combi C4E
Prodávám topení do obytného vozdila/karavanu/obytné vestavby Truma Combi C4E. Jedná s eo kombinaci bojleru na ohřev teplé vody a rozfukem teplého vzduchu pro vytápění obytné části. V rámci naši servisní dílny Vám můžeme toto topení nainstalovat do vašeho vozu/karavanu. Výkon ohřevu je 4kW, zdrojem je připojení na propan, propan/butan lze také na elektrickou energii 220V. Jedná se tedy o kombinaci plyn/elektřina. Nezávislé topení karavan, vestavba, obytné vozidlo.
Wallbox 11kW, Typ 2 - možnost připojení 220V na cestách
Prodám wallbox, který je možný mít: - doma stabilně na pevném místě a připojení a čerpat energii z 3f rozvodu, případně připojení k FVE - na cestách s 380V zásuvkou - připojíte se, kdekoliv, kde je "pětikolík" - kdekoliv, kde je 220V zásuvka - kabel 220V je součástí Wallbox má možnost úpravy proudu a tím pádem i výkonu nabíjení. Možností jsou 8A, 10A, 13A, 16A.. Možnosti nastavení výkonu nabíjení tedy od 1,8kW až po 11kW. Je možné si také nastavit čas nabíjení. Kabel je velmi pružný s příjemnou povrchovou úpravou. Na koncovce je gumová krytka, který chrání konektor a zároveň také slouží při smotání jako poutko. Kabel je standardně 5m, lze i 10m za příplatek. Konektor k nabíjení je Typ 2 (IEC62196), tedy nejčastější konektor na vozy, které jsou na trhu jako Tesla, Škoda Enyaq a další řady iV, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe, VW řady iD3, iD4, iD5, eGolf, GTE, eUP a další, Kia EV6 / Niro, Hyundai IONIC, Kona.. a další elektroauta. Možnost po dohodě ukázat u vás vyzkoušet.
Ventilátor
Ventilátor Nový, nepoužitý ventilátor 12 V
Ventilátor s ohřevem do auta 12V - Kalor - Lampa Italy
Ventilátor do auta s ohřevem KALOR - 12V, příkon 160W. Délka kabelu 180 cm. Ventilátor lze umístit na přiložený držák. Rozměry 145 x 105 x 70 mm.
Ventilátor s ohřevem čelního skla 12V
Prodám ventilátor s ohřevem čelního skla do automobilu,kamionu atd. Nikdy nepoužit. S LED světlem. Napájení 12V. Kabel je vybaven pojistkou ( viz. fotka ). Měl jsem to doma v krabici,nikdy nevyužito. Pište,volejte. Rád poskytnu více foto,info. Posílám pomocí zásilkovny. Škoda,Mercedes-Benz,Hyundai,Opel,Renault,zima,ventilátor,Fabia,Octavia,Superb,Favorit,doplňky,náhradní díly