inzerce, prodej, prodám, bazar

Ventilátor na Volhu 24

Kategorie: Veteráni

Prodám ventilátor funkčí v dobrém stavu na
VOLHU 24,na SMS nepište,cena:500Kč, možnost
poslat poštou.
Ventilátor na Volhu 24
Podobné inzeráty
Díly na Volhu 24
Prodám díly na VOLHU 24:ventilátor na zadní okno + koleno,přední ložiska,zámek přední kapoty,cívka ke startéru,olejový kohout a odbočky,viz.foto,možnost poslat poštou,na SMS nepište,cena:dohodou.
relé na Volhu 24
Prodám nové elektronické relé na Volhu 24
Volha 21
Nabízím Volhu 21 druhé série z roku 1960 , koupená v ČR nová po prvním majiteli , originál doklady z roku výroby najeto 87 tis po renovaci , je udělaná karoserie , lak , brzdy , rozvody , nátěr spodku , dutiny a spoustu dalších části . Čalounění je původní , zachovalé . Vůz je po STK v bezvadném stavu , bez nutných investic . Volhu vlastním mnoho let , je to moje srdeční záležitost , prodám pouze fandovy který si ji bude vážit . Volha byla ve velmi dobrém stavu i před renovací , ojedinělý kus v ČR . Cena včetně důležitých nových ND .
Prodám Volhu 21
Prodám Volhu 21 Pojizdná slušný stav pro renovaci Možno na vet značky postavit , stoji 3 roky pod střechou Prodávám z nedostatku času + nějaké ND
Volhu 24:
Prodám na Volhu 24:pružiny k víku motoru za 120 Kč,nový termostat za 100 Kč,přední parkovací sklo i s těsněním za 70 Kč,sklo předního blinkru za 90 Kč,hadičky za 50 Kč,kohoutky a odbočky s regulátorem tlaku oleje za 200 Kč,matku s podložkou k přitažení kola v kufru za 50 Kč,gufera za 20 Kč viz.foto,možnost poslat poštou.
Prahy na Volhu
Prodám prahy na ,,asi,, Volhu?