inzerce, prodej, prodám, bazar

Venkovní nafukovací stan.

Kategorie: Vše ostatní

Prodám reklamní nafukovací stan 6x6x4 na venkovní akce.Ke stanu jsou 3x bočnice.Možné i zapůjčit.
Venkovní nafukovací stan.
Podobné inzeráty
Prodám hypoxický stan - set Hypoxico Everest Summit II
Prodám tento kompletní set pro hypoxickou přípravu (spaní i trénink). Sestava obsahuje moderní hypoxický generátor Everest Summit II, stan Hypoxico King size, sadu masky a vaků pro hypoxický trénink, hepa filtr. Stan jsem používal výhradně já pro svoji přípravu a to příbližně 7-8měsíců provozu od jeho zakoupení, jako nového přístroje. Popis: Hypoxický generátor pro spaní, trénink i léčebnou metodu IHT simulující nadmořskou výšku až 6400m.n.m. Tento typ generátoru představuje vrchol nabídky osobních generátorů spol. HYPOXICO. Jako periferii ke generátoru lze připojit jak hypoxický stan který je součástí nabídky), hypoxickou spací masku i tréninkovou masku s dýchacími vak. Generátor je koncipován pro spaní dvou osob, nebo trénink a léčebnou metodu IHT pro jednu osobu. Tento typ generátoru je prakticky bezůdržbový po celou dobu jeho životnosti. Původní cena za set 200tis Kč.
Stan Ratikon Maraslu  pro  4 osoby, NOVÝ
Stan Ratikon Maraslu 4, dvouplášťový, pro 4 osoby. Nepromokavý, vodní sloupec tropika 3000 mm. Odvětrávání - síťové otvory, síť proti hmyzu. Rozměry - hloubka 400 cm, šířka 210 cm, výška 130 cm . Váha 4,2 kg. Stan je nový, nepoužívaný. Na jedné straně je lehce natržený - viz poslední foto.
STAN NA TRAMPOLÍNU 250cm zelený
Nabízím chvilku použitý zelený stan na trampolínu na 244cm. Chrání odrazovou plochu před znečištěním a UV zářením, je promokavý. Stan je vybaven větracími otvory opatřenými stahovacími žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Je vypraný, čistý, bez poškození, snadné složení, je k tomu návod. Pořizovací cena 1600,-Kč.
Nafukovací člun Alroudmarin airstar 320
Prodám nafukovací člun Alroudmarin airstar 320 pro 4 osoby. Člun má vysokotlakou podlahu a nafukovací kýl. Přidám i elektromotor značky Maxima P 30 lb. Na člun lze použít i benzínový motor. Člun je jako nový, byl pouze 3 krát u moře po 14 dnech, jinak nebyl využíván.
Boat007 K320, Mecury 5
Člun byl na vodě jen párkrát, nikdy ne na slané, není lepeny je jako nový skladován v nafouknutém stavu. Člun byl koupen10.3.2021 Motor byl koupen 19.2.2021 Nafukovací člun boat007 K320 KIB, ysokotlaká nafukovací podlaha s kýlem v zelené barvě. Typ KIB je vhodný pro ty, kteří chtějí lehký a rychle sestavitelný člun. Vesla - 1xPosuvná sedačka - Pumpa -Držáky na nošení - Vysokotlaká nafukovací podlaha s kýlem Parametry: Max výkon motoru v HP: 15 Váha v kg: 38 Rozměry po sbalení: 103x58x30 Počet osob: 4 max.zatížení v kg:566 délka v cm: 320 šířka v cm: 151 šířka válce v cm: 42 počet komor 4+kýl. Lodní závěsný motor Mercury F5M Výkon 5,0 Hp Počet válců 1 Obsah motoru 123 ccm Maximální otáčky při plném plynu 4500 - 5500 Startování ruční Ovládání ruční Chlazení vodou Řazení vpřed - neutrál - zpět Řízení 360° rukojeť Trim - pozice 6 Suchá hmotnost 25 kg Palivová nádrž extérní palivová nádrž Obsah integrované nádrže 1,1 l
Plážový stan
Modro/oranžový plážový stan - ideální ochrana proti slunci a větru na pláži nebo na zahradě. Rychlé a jednoduché postavení a složení. Ochrana proti UV záření.