inzerce, prodej, prodám, bazar

VELUROVÉ KOBEREČKY UNIVERZÁLNÍ | AUTO ESA

Kategorie: Příslušenství

Prodám univerzální koberečky Auto Esa. Jsou nové jen nevyluxované na fotce.

Ideálně osobní předání Praha, nebo pošlu na výdejní místo Zásilkovny na dobírku.
VELUROVÉ KOBEREČKY UNIVERZÁLNÍ | AUTO ESA
Podobné inzeráty
BMW e36 OE Velurove koberečky NOVÉ
Prodám úplně nové velurové koberečky na BMW e36 v originální kvalitě. Vysoký chlup (daji se česat a "malovat" do nich), pogumované zespod. Žádné levné náhražky z eshopů, které do půl roku se rozpadnou! Originální upínáky do hlavního koberce. Výroba Německo, vysoká kvalita. Cena za všechny 4 koberečky Pasuji na karosářské verze sedan, touring, coupe a compact
BMW e36 cabrio OE Velurove koberečky NOVÉ
Prodám úplně nové velurové koberečky na BMW e36 cabrio v originální kvalitě. Vysoký chlup (daji se česat a "malovat" do nich), pogumované zespod. Žádné levné náhražky z eshopů, které do půl roku se rozpadnou! Originální upínáky do hlavního koberce. Výroba Německo, vysoká kvalita. Cena za všechny 4 koberečky Pasuji pouze na kabriolet, popřípadě mohu nabídnout i pro verzi sedan/touring/coupe/compact
Velurove koberečky Volvo S90/V90 světle hnědé
Úplně nové, nikdy nepoužité, velmi kvalitní velurové koberečky s obšitím nubuk a originálními úchyty Volvo. Spodni cast protiskluzovy povrch. TOP KVALITA ZADNY LOW COST. Možno zaslat Zásilkovou. Objednal jsem chybnou barvu (béžovou) místo "blond". Vhodné i jako dárek.
Hyundai ix20 velurové koberečky-NOVÉ, ORIGINÁL
Dobrý den, nabízím nové velurové koberečky pro Hyundai ix20. Originální zboží Hyundai. Stav viz detailní foto. Ѽ Před nákupem si prosím ověřte, zda je daný díl určen na 100% pro Váš vůz. Peníze nevracím, děkuji. • Podívejte se i na mé další nabídky • Inzerát platí do smazání • Na dobírku nezasílám! Platba pouze předem na účet nebo osobní předání Brno.
Audi A 7 - koberečky
Prodám na A 7,AT, 2018+, béžové velurové koberečky s kruhovou fixací, obšité béžovou koženkou.Koberečky jsou nepoužité s záručním listem od výrobce AZ auto.Původní cena 990 Kč, nabízím za 590 Kč. Nevhodný dárek.
Textilní univerzální koberečky do auta
Textilní univerzální koberečky do auta se značkou ESA, použité pouze během 1 jízdy. Rozměry předních: 66x44 cm. Rozměry zadních: 33x44 cm. Vyzvednutí Jablonec nad Nisou nebo zásilkovna.