inzerce, prodej, prodám, bazar

Velký Taburet, podnožka, sedák, stolička, sedačka

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám velkou sešikmenou podnožku, taburet, dřevo v barvě třešně. V pěkném nezničeném stavu. Velikost šířka 68 cm, délka 53 cm a výška 34-40 cm.
Osobní odběr
Velký Taburet, podnožka, sedák, stolička, sedačka
Podobné inzeráty
Růžový manšestrový taburet Kave Home Blok 90 x 70 cm
Taburet je v top stavu, kupovaný v srpnu 22 (tj. v záruce do 8/24). Bohužel se nám nehodí do interiéru po přestěhování. Po domluvě mohu dovést po Praze a okolí. Rozměry: 90x70x41cm Nosnost: 150 kg Podnožka Kave Home Blok padne moderním interiérům a také k pohovkám ze stejné kolekce jak ulitá. Tato podnožka od španělské designové značky má skvěle minimalistický design, takže ji lehce sladíte s dalším nábytkem. Její sedák navíc poskytne pohodlné místo na posezení nebo podložení nohou. Více infa a fotek:
Podnožka k sedací soupravě.
Velice kvalitní, nevyužitá, podnožka k sedací soupravě, o rozměrech cca délka: 101 cm, šířka: 65,5 cm, výška sedáku: 46 cm. Podnožka je bez jakéhokoliv poškození, čistá, nepoškrábaná, nepotrhaná, z nekuřáckého prostředí, bez domácích mazlíčků. Podnožka je vhodná k pohodlnému prodloužení pohovky, další místo k sezení, či jen na pohodlné položení nohou. Pouze osobní převzetí. Inzerát je platný do smazání.
TABURET,PODNOžKA,SEDACÍ LAVICE
Kvalitní, nepoužívaná,sedací lavice o rozměrech cca délka:95cm,šířka 42cm, výška 44cm.Taburet je bez jakéhokoliv poškození, čistý nepotrhaný z nekuřáckého prostředí, bez domácích mazlíčků. Podnožka je vhodná k pohodlnému prodloužení pohovky, další místo k sezení,nebo jen na pohodlné položení nohou.
Prodám VÝHODNĚ sedací soupravu
Prodám necelý rok používanou elegantní sedací soupravu v perfektním stavu. Sedací souprava obsahuje: 3-sedák a 2-sedák a velký taburet. Očalouněna černou látkou s vintage optikou lesklé broušené kůže. Rozměry: 3-sedák: 230x83x94, 2-sedák: 191x83x94, výška sedu: 41, hloubka sedu: 56. Původní cena: 32198Kč.
Sedací souprava - 1x třímístná sedačka+taburet
Prodám třímístnou nerozkládácí sedačku a taburet v červené barvě. Potahová látka i na zadní straně sedačky. Rozměry dle foto. Pozah nepoškozený!!! (prodej bez polštářů). Cena 2500,- za sedačku, taburet: Kč 500,-. V případě rychlého jednání taburet zdarma. Pouze vlastní odvoz z Liberce.
Taburet Phoenix
Prodam čiste nový taburet Phoenix v blede šedé barve, zakoupený k sedačce. Nakonec sme ale zmenili dispizici obyváku, tak se nám taburet nehodi. Novy, nepouzivany. šířka: 90 cm, hloubka: 70 cm, Výška sedáku: 46 cm, Více info : pri rychlém jednáním neco zlevním.