inzerce, prodej, prodám, bazar

Velký sedací pytel BEANBAG

Kategorie: Doplňky

POUZE OSOBNÍ ODBĚR, Tuřany, okres Kladno.

Detailní popis Sedací pytel 189x140 comfort s popruhy gray
Sedací vak BEANBAG Home Comfort 189x140 cm s popruhy je novou alternativou odpočinku a relaxace nabízející nekonečně mnoho způsobů ležení i sezení. Díky odepnutí či připnutí popruhů si vytvoříte přesně takový tvar vaku, jaký vám právě vyhovuje.

Vak je vyroben z odolného a lehce omyvatelného nylonového materiálu se speciálním antialergickým povrchem. Náplň vaku tvoří malé polystyrenové kuličky vysoké hustoty, které výborně drží svůj tvar a neubývají na objemu.

Sedací vaky mají systém trojího zapínání, tudíž není možné samovolně vysypat jejich náplň a nedají se jen tak rozepnout (což oceníte, pokud máte doma malé badatele). Jedná se o důmyslné zpracování: dvakrát zapínaní zipem a jednou zapínání pomocí suchého zipu.

důraz klademe na kvalitní dvojité prošívání sedacího pytle
Sedací vak BEANBAG o úctyhodných rozměrech 189x140 cm je vhodný do obývacího pokoje, ložnice nebo třeba do dětského pokoje. V případě nečekaných nocležníků jej můžete také využít jako lůžko. Skvěle poslouží celé rodině jako relaxační polštář před TV.

Sedací vak si můžete vzít i ven na zahradu. Díky odolnému a vysoce kvalitnímu materiálu se nemusíte bát, že se poškodí nebo ušpiní. A když se ušpiní, postačí vám vlhká houba.

Parametry:

materiál: nylon
rozměry: 189x140 cm
barva: gray
náplň: polystyrenové kuličky (EPS)
Vlastnosti:

odepínatelné popruhy
design a kvalitní zpracování
dvojité prošití sedacího vaku
plnění je chráněno trojitým zajištěním
náplň lze přidávat či odebírat
voděodolný a omyvatelný povrch
snadná údržba pomocí vlhké houby
Velký sedací pytel BEANBAG
Podobné inzeráty
Sedací pytel Beanbag
K prodeji nabízím sedací pytel Beanbag, velikost 179x140 cm, barva čokoládově hnědá, málo používaný, ve výborném stavu. Předání na Praze 7.
Velky sedaci pytel
Prodam velky sedaci pytel. Rozmery 189x140. Je asi pul roku stary a prodam z duvody nevyuziti. Pc byla asi 2000 necham ho za 1300 dohoda mozna. Osobni predani hradec nebo po domluve muzu nekam privest. Preferuji kontakt na email ada.ctvrtecka@
Sedací pytel Bullibag 100x145 cm
2 roky starý, děti ho měly v pokojíčku, už nevyužijeme. Bullibag® je ideální pro Váš dům, balkón, bazén a také k odpočinku a relaxaci po dlouhém dni v práci. Bullibag je vyroben z odolného 100% polyesteru s dvojitými švy pro dlouho trvající pohodlí. Vysoce kvalitní sedací pytel Sedací pytle se hodí jak pro vnitřní tak i venkovní použití Dvojitě prošívaný okraj zajistí dokonalou pevnost Látka je vyrobena z materiálu Exam 850 vysoce odolného špíně a vodě Odolný a lehce omyvatelný materiál Náplň: 330 litrů kuliček Rozměry: 100×145 cm
Sedací vak pytel zelený a modrý
Prodám krásný světle zelený a světle modrý sedací pytel. Rozměry obou jsou 175 x 135cm. Jsou ve velmi dobrem stavu, bez fleků... Moc se na nich nesedělo. Původní cena 1.599Kč/kus.Nyní 599Kč/kus. Je to objembnější, poslat se to tedy nedá. Jen osobní převzetí. Mohu po Liberecku dovézt po dohodě.
Sedací pytel / vak Wegett Kids Air 02
Z důvodu změny interiéru prodám parádní velmi kvalitní sedací pytel / vak Wegett Kids Air 02, barva zeleno-modro-šedá, rozměr, 100 × 80 × 130 cm, hmotnost 6 kg, ruční výroba, materiál je ze 100% voděodolné tkaniny čili lze umístit i ven, výplň: kuličky z před-pěněného polystyrenu, lehce umyvatelný, nenáročný na údržbu, používaný příležitostně pouze v interiéru, bez závad, naprosto perfektní stav! PC 5.000,- Kč.
Sedací vak 2kusy
Prodám rok používaný sedací vak. Voděodolný materiál | vhodný do interiéru i exteriéru. Pouze osobní předání. Sedací vak 300 l: cca 95 x 90 x 65 cm Malý sedací vak 60 l: Ø cca 50 x 30 cm