inzerce, prodej, prodám, bazar

velký hrnek - big-caffe 1,3 litru

Kategorie: Doplňky

Prodám velký hrnek - big-caffe, výška 170mm, pům.: 120mm, obsah 1,3 litru, nový, viz foto,
cena 120,-Kč.
velký hrnek - big-caffe 1,3 litru
Podobné inzeráty
Black big suitcase / Velký černý kufr
We are selling this black big suitcase. It is used but in a good condition. Prodáme tento velký černý kufr. Je používaný ale v dobrém stavu. A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18 se bohužel v dubnu zavírá. Nábytek ve výprodeji bude v provozu do 2. dubna. Mezi 2.4.23 a 20.4.23 musí být položka vyzvednuta. Platba předem pro rezervaci položky. Platit můžete v hotovosti v A Maze in Tchaiovna nebo na bankovní účet, který vám na požádání sdělíme. K dokončení rezervace budeme potřebovat vaše jméno a kontaktní údaje a dohodnutý termín vyzvednutí. Vyzvednutí na adrese Kafkova 18, Praha 6. Komunikace probíhá pouze emailem, protože s tím pomáhá více lidí. A Maze in Thaiovna is sadly closing in April. The on sale furniture will be in use until April 2nd. Between 2.4.23 and 20.4.23 the item must be collected. Prepay to reserve an item. You can pay in cash at A Maze in Tchaiovna, or to a bank account, which we will give you if requested. We will need your name and contact details and agreed date of collection to complete the reservation. Collection from Kafkova 18, Prague 6. Communication is by email only as there is more than one person helping with this.
Dekorační talíř a hrnek
Prodám dekorační talíř + hrnek + vajíčka.Nepoškozené, bez otluku a prasklin. Sloužilo jako dekorace. Cena 190 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Hrnek
Hrnek prsa, výška 11 cm, nepoužitý, pouze vystavený.
Keramický hrnek s podšálkem
Keramický hrnek s podšálkem. Nový, vhodný jako dárek.
Prodám hrnek Groot Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy Groot 3D hrnek s víčkem 300ml
Hrnek Star Wars a vtipný hrnek
Prodám 2 hrnky, cena za kus 100 korun. Zasílám přes poštu nebo Zásilkovnou. Může být i osobní předání v Brně. V případě zájmu pište email na vercabrazdovaa@ nebo sms na telefon .