inzerce, prodej, prodám, bazar

Velké záhady pravěku - Felix R. Paturi

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu "Velké záhady pravěku" - autor Felix R.Paturi.
rozměry 23x15,5x2cm.
Tvrdé desky.
Úplně nová,nečtená, 100%stav,vhodná jako dárek.

Doručím osobně po Praze nebo do Vámi vybrané Zásilkovny nebo Balíkovny za 80,-Kč nebo poštou na adresu.
Velké záhady pravěku - Felix R. Paturi
Podobné inzeráty
Geologia, geografie, oceánografie a meteorologie
Atlantis ve světle moderní vědy-Kukal Atlas druhej svetovej vojny-Jordan Atlas světových dějin-Haywood Divotvorné sily Zeme-Bauer Encyklopédia zeme-Činčura Geografické tabulky-Skokan Kapesní atlas zkamenělin-Habětín Kronika Země-Paturi Malá encyklopédia zemepisu sveta-Mariot Malá zemepisná encyklopédia ZSSR-Očovský Mapy Válek-Baynton Náhoda a nutnost-Monod Nauka o mapách-Liodt Od tsunami po lavíny-Hýbal Staré pověsti pozemské-Markoš Svet, aktuálny atlas Tajemství oceánu-Gorskij Útes, Skúmanie podmorského sveta Veno z praveku-Ferko Voda a země-Pačes Vznik pevnin a oceánů-Kukal Základy meteorologie a klimatologie-Hanzlík Základy oceánografie-Kukal Zem, naša planéta-Hvoždara Životodarný závoj zeme-Tölgyessy Nabízím knihy z geologie a geografie, oceánografie, meteorologie a klimatologie, mapy a atlasy. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Aleš Česal - 4x NEJVĚTŠÍ ZÁHADY - komplet
Aleš Česal ◘ NEJVĚTŠÍ ZÁHADY • TOULKY ČESKÝM TAJEMNEM (1.) • NEUVĚŘITELNÉ JEVY A PODIVUHODNÉ BYTOSTI (2.) • TOULKY TAJEMNÝMI MÍSTY ČECH (3.) • ZÁHADY KOLEM NÁS (4.) (2011, XYZ, 282+280+356+204 stran, 4x brož, velmi dobrý stav) = naše cena za CELÝ KOMPLET DOHROMADY: jen 240,- Kč ‼ - to je 60 Kč za jednu knihu Osobní předání možné: Pardubice Posílám skrz Českou poštu, Balíkovnu, či Zásilkovnu. Pro jakékoliv dotazy mne kontaktujte, rád odpovím: richhor@
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku Magdalena Beranová Výborný stav. Cena 1085,- Kč plus poštovné ČP nebo Zásilkovna.
knihy s různou tématikou
Planeta tajuplných světů - Reader´s Digest (1997) - 50,- Rodinná encyklopedie alternativní medicíny - Reader´s Digest (1997) - 50,- Velké záhady minulosti - Reader´s Digest (1995) - 50,- Jak se to dělá - Reader´s Digest (1996) - 50,- Česká kniha mrtvých - E.P.Martin (2001) - 40,- Výchova a výcvik psa - Bruce Fogle - 50,- Encyklopedie psů - E. Verhoef-Verhallen - 50,- Můj přítel a náš čas - Milan Oboda - 50,- Práce se dřevem - kolektiv autorů - 50,- Práce se dřevem - Václav Šedý - 40,- Práce se dřevem - J. Vinter - 40,- Největší záhady světa - F.Jones (1993) - 30,- Stručné dějiny Prahy - F.Palacký (1983) - 30,- Most přes řeku Kwai - Pierre Boulie - 30,- --- Klasické tchaj-ťi - W.Liao (2008) - 70,- Klíč k opravdové kabale - František Bardon (1999) - 90,- Mystikové a mágové tibetu - Alexandra David-Neelová (2010) - 120,-
Nevyřešené záhady lidstva- věda na rozpacích
Na prodej je kniha Nevyřešené záhady lidstva- věda na rozpacích - kniha nenese žádnou známku opotřebení - viz foto. Preferuji osobní předání, ale v případě zaslání je poštovné 100Kč po platbě předem. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty, ušetříte např. poštovné.
Nevysvětlené záhady světa
Co se přihodilo na palubě lodi Mary Celeste? Kam všichni zmizeli? Unesli je snad mimozemšťané? Je Lochnesska pouhým výmyslem, aby nalákala turisty do Skotska? A kdo rozchodil podivné sochy na Velikonočním ostrově? V této knize plné fotografií a neuvěřitelných příběhů najdeš odpovědi na některé záhady světa nevysvětlené celá dlouhá staletí. Některé však stále zůstávají nevyřešené, a tak se s informacemi, kterých se ti dostane, můžeš vydat po stopách bájných tvorů, stát se lovcem duchů nebo třeba začni pátrat po zmizelých lodích či letadlech.