inzerce, prodej, prodám, bazar

Velká stará kotva

Kategorie: Ostatní

Prodám staré lodní kotvy vhodné jako námořní dekorace - dům, byt, zahrada, marine, loď, jachta, motorový člun, plachetnice, pramice, katamarán...
Velká stáří cca 100 let, váha asi 100 kg a délka 2 m - cena 9 000 Kč - PRODÁNO!
Menší je o něco lehčí - cena 6 000 Kč.

PROSÍM JEN VOLAT!
NEPSAT EMAILY DĚKUJI!
Velká stará kotva
Podobné inzeráty
EXPANZNÍ KOTVA HSA Průvleková kotva HSA M12x115 35/20
EXPANZNÍ KOTVA HSA Průvleková kotva HSA M12x115 35/20. Balení po 25 ks,cena za balení 600 kč. Mám 8 balení
LUXUSNÍ NÁMOŘNÍ VELKÁ KOTVA XXXL - ÚPLNĚ NOVÁ ☺
Prodám nádhernou, úplně novou, velkou lodní kotvu. Kotva i kalený řetěz jsou žárově zinkované, celá je skládací a 35 kg těžká, délka 102 cm, šířka 85 cm, délka řetězu 200 cm ( oko 12 x 45 x 90 mm ). Kotva nikdy nebyla ve vodě ani na dešti! Může být i jako úžasná dekorace v interiéru nebo exteriéru a na zahradě ( třeba ve tmavé kovářské, černé či rezavé patině ), restauraci, obchodu, firmě... PRO SRDCOVÉ MILOVNÍKY MOŘE I MARINA, NAVY A NAUTICA STYLU !!! Symbol kotvy: Víra, naděje, síla, věrnost, láska, odvaha, úspěch, bezpečí, odhodlání, stabilita, domov, přístav, rodina, moře, oceán...atd ☺ Cena samotné kotvy je 9900 Kč. Cena kaleného řetězu je 2100 Kč. ANCHOR, ANKER, schiff, boat, loď, jachta, yacht, motorový, gumový, nafukovací, člun, plachetnice, katamarán, pramice, paddleboard, závěsný, vestavný, lodní, motor, mořské, vybavení, potřeby... PROSÍM JEN VOLAT! NEPSAT EMAILY DĚKUJI!
DOKOVACÍ STANICE HP HSTNN-L11X SE ZÁRUKOU 6 MĚSÍCŮ
ZÁRUKA 6 MĚSÍCŮ * GLS/ 90kč předem, Dobírka 150kč, nebo osobně v Ostravě Jsme referenční servisní středisko nacházející se v Zábřehu v Ostravě v OC KOTVA. POČÍTAČE KOTVA, nad Českou poštou a naše druhá prodejna se nachází v CENTRU Ostravy na ulici Nádražní, hned u tramvajové zastávky STODOLNÍ. U nás máte JISTOU garanci a záruku na zboží až 24 měsíců.
DOKOVACÍ STANICE DELL PR03X USB 3.0 SE ZÁRUKOU
DOKOVACÍ STANICE DELL PRO3X SE ZÁRUKOU 6 MĚSÍCŮ Jsme referenční servisní středisko nacházející se v Zábřehu v Ostravě v OC KOTVA. POČÍTAČE KOTVA, nad Českou poštou a naše druhá prodejna se nachází v CENTRU Ostravy na ulici Nádražní, hned u tramvajové zastávky STODOLNÍ. U nás máte JISTOU garanci a záruku na zboží až 24 měsíců.
magnetky kotva-delfíni- teploměr,porcelánm růžence,
magnetky, ceny kotva-delfíni- teploměr 220,-Kč výška 12cm, Krumlov 70,-Kč ostatní magnetky prodané hrneček drátkovaný 350,-Kč slunečnice 70,-Kč nůž nový na pečivo otpná tyč 300w
Lodní kotva s retezem
Kotva s retezem skladaci 8 kg Pouze SMS ozvu se zpet. Lod vybaveni, lodka, clun, rybareni.