inzerce, prodej, prodám, bazar

Velikonoční zajíci a vajicka

Kategorie: Doplňky

Nadhera!!! Kus
Velikonoční vázána 199
Slepice 159
Velikonoční zajíci a vajicka
Podobné inzeráty
Velikonoční zajíčci a vajíčka - IHNED k odeslání
Vše skladem, možnost vybrat si a nakombinovat si objednávku. Velikonoční zajíček menší výška 10cm cena 140Kč/ks Velikonoční vajíčka výška 4cm cena 25Kč/ks Jinak na objednávku jiná barva zajíčka nebo vajíček, možnost doobjednat i počet kusů varianty která se Vám líbí. Barva na výběr bílá, šedá, černá. Pro dotazy mě neváhejte kontaktovat. FB: Dekorační tiskové studio Zásilkovna nebo balíkovna.
Velikonoční kované dekorace-zajíc,zajíci.
Prodám nové kované dekorace-zajíci. Výška 25-27cm/645,-Kč. Výška 32-34cm/685,-Kč. Výška 38-40cm/705,-Kč. Mám i jiné podobné dárkové inzeráty.Platné do smazání.
Velikonoční slaměný zajíček
Velikonoční slaměný zajíček (výška 26cm)+ figurka zajíci+ mrkev + uměla dekorační tráva. Prodám za 240 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Velikonoční dekorace. Mix 7ks
Prodám: Svazek trávy (25cm). Nové dárkové tašky, 2ks. Keramické kachny 2ks a kuřátko. Velikonoční vajíčka. Cena za vše na fotu 160 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Velikonoční vejce
Na baterky velikonoční vajíčka. Podívej se na jiné mé věci, které inzeruji.
Zajíc v sukni + vajíčka
Velikonoční slaměný zajíček (výška 25cm) + vajíčka + uměla dekorační tráva. Prodám za 220 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.