inzerce, prodej, prodám, bazar

velikonoční věnec 2

Kategorie: Doplňky

Prodám věnec o průměru 33 cm, na polystyrenovém základu se šiškami, doplněný umělými květy růží a vajíček. Cena 440 Kč + poštovné a balné 110 Kč. Platba na účet.
velikonoční věnec 2
Podobné inzeráty
Velikonoční zajíčci a vajíčka - IHNED k odeslání
Vše skladem, možnost vybrat si a nakombinovat si objednávku. Velikonoční zajíček menší výška 10cm cena 140Kč/ks Velikonoční vajíčka výška 4cm cena 25Kč/ks Jinak na objednávku jiná barva zajíčka nebo vajíček, možnost doobjednat i počet kusů varianty která se Vám líbí. Barva na výběr bílá, šedá, černá. Pro dotazy mě neváhejte kontaktovat. FB: Dekorační tiskové studio Zásilkovna nebo balíkovna.
Velikonoční věnec z peří + dekorace
Prodám věnec s peří (průměr 24cm+ dekorace). Cena za vše na fotu 250 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
UBRUS VELIKONOČNÍ
Prodám velikonoční ubrus čtverec 85x85 cm 100% polyster, přát na 40 stupňů
Velikonoční slaměný zajíček
Velikonoční slaměný zajíček (výška 26cm)+ figurka zajíci+ mrkev + uměla dekorační tráva. Prodám za 240 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Velikonoční dekorace. Mix
Prodám velikonoční hrnek +dekorace. Bez vad. Cena za vše na fotu 200 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Velikonoční dekorace. Set 7ks
Prodám velikonoční dekoraci. Bez vad. Cena za vše 250 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.