inzerce, prodej, prodám, bazar

Velikonoční mechový zápich - vajíčko

Kategorie: Ostatní

Velikonoční dekorace - zápich vajíčko mechové. Výška 12cm, tloušťka až 3,5cm.
Velikonoční mechový zápich - vajíčko
Podobné inzeráty
Velikonoční mechový zápich - zajíček
Velikonoční dekorace - zápich zajíček mechový. Výška 16cm, tloušťka až 4,5cm.
Zápich, Hák, Svatební cesta
Hák, zápich na lucernu nebo kytku. Výška 133cm, po zápich 103. Možno vyrobit dle přání průměr 8mm.
Velikonoční set (dekorace)
Prodám pouze celý velikonoční set dekorací viz foto (velikonoční vajíčka plastová, velikonoční barvy na vajíčka, nálepky s obrázky na vajíčka, kolíčky dřevěné se zajíčky, kuřátka). Velmi dobrý stav, nevyužité. Osobní odběr v Brně Žabovřeskách nebo možnost zaslání prostřednictvím zásilkovny -doručení na výdejní místo za 79,- Kč/zboží do 5kg. Ideálně email nebo volejte (pokud nelze jinak, pak i SMS). Na emaily reaguji rychle. Podívejte se i na moje další inzeráty: Zde: A zde: dekorace, dekorační, velikonoce, velikonoční, ozdoba, okrasa, výzdoba, zdobení, vajíčka, kuřátka
Konvolut dekorací, jarní, velikonoční....
1. Dřevěné dekorace broučci s kopretinou a muchomůrkou (jeden lístek od kopretiny nalomený, nutno přilepit) , motýl zápich do květináče, dřevěný brouček s oranžovým květem. 2. malý zajíček z polyresinu. 3. malý keramický kohoutek v košíčku, ručně malováno 4. keramické velikonoční vajíčko na zavěšení, ručně malováno, na boku nápis Budapešť, plné, těžké 5. kovový stojan s kytičkami na čajovou svíčku s novou svíčkou ve tvaru vajíčko 6. 3 ks zajíčci z keramiky, ležící, sedící, ručně malováni Zasílám přes zásilkovnu po připsání platby na bankovní účet, rozměr zásilky 50x40x30 cm do 5 kg, cena za dopravu a balné na výdejní místo 85,- Kč, na adresu domů 115,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Velikonoční dekorace
Velikonoční zápich ze sena. Dělám slepice a zajíce. Domácí vyroba. Je možnost více barevných variant. Možnost i zaslat.
Velikonoční dekorace
Nabízím k prodeji velikonoční dekorace. Zajíček s košíkem a pomlázkou, věnec na dveře se zajícem a zápichy do květináče. Vše ručně pletené z papíru a ručně malované. Cena zajíc nebo věnec 350kč, zápich 60kč.