inzerce, prodej, prodám, bazar

Věci na motorku

Kategorie: Ostatní

Prodávám věci na motorku ani jednou nošené
Bunda-Büse, Kalhoty-Büse, Boty-Sidi
Bunda-5000Kč. Velikost-S/48
Kalhoty-4000Kč Velikost-M/50
Boty-4000Kč. Velikost-45/11
Věci na motorku
Podobné inzeráty
DIOR ADVENTNÍ KALENDÁŘ, MOET A RŮZNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI
Dior adventní kalendář limitovaná edice - limited edition. Je prázdný. Je možné ho znovu naplnit. Ideální pro sběratele a milovníky věcí, které nemá každý druhý člověk. Prázdné se prodávají od 6000Kč více, nechám levněji, ale ne za 500Kč apod. Cena = dohodou - nabídněte Moet konfety ve zlatém obalu tubusu - nové a vhodné i jako dárek, cena = dohodou - nabídněte Sada Cacharel Yes I am - parfém 50ml + tělový krém 50ml, dámské nebo dívčí, v krásné krabici, nové a vhodné i jako dárek, cena = 1500Kč Bourjois nová látková taška kabelka hodně prostorná, cena = 500Kč T. Lamborghini nová taška uni model (dámská, pánská) hodně prostorná, cena = 1900Kč Dior prsten s motýlem a přívěškem viz další inzerát, průměr uvnitř 17mm, cena = 3900Kč Starožitná brož luxus krásná s Markazity a asi Ametyst uprostřed, vzadu značená, cena = 13000Kč Při koupi 3 věcí nebo sad + 1 věc přidám navíc zdarma jako dárek PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Různé věci
Prodám všehochuť, velké množství věcí, od všeho něco. Víc jak 70% věcí je nových v origo balení. Je toho hodně - např. flétny, tonery, pájka, DVD přehrávač, skříňka na klíče, svíčky, cestovní šicí stroj, věšáky - medvídci, zástěry a chňapky, bublifuk a draci, bavlnky a klubíčka, deštník, flétny, záclony, škrabka, film např. Máša a medvěd, ovečka Shaun, vykrajovátka, stavebnice, korálky na tvoření , a plno dalších věcí co jsou pod zbytkem věcí. Je toho hodně, tak na jednu hodně velkou bednu. Vhodné do tomboly, soutěže a jiné akce nebo k podarování ostatních. Posílám po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Svatební věci
Prodám zbytek svatebních věcí/věcí na rozlučku se svobodou za malý úplatek…. Věci lze koupit v balíčku za 700 kč nebo po domluvě i samostatně… Cedulky Mr. a Mrs. Různá dřevěná srdíčka (malá s nápisem I love you, velká s nápisem Love a Mr. a Mrs.) Obyčejné tužky, barevné tužky a fixy s dvěma ořezávátkama Zápich do dortu Kasička na peníze/tombolu Papírové popisky viz fotka Košík Stojánky z korku Šatnové bloky na tombolu/jiné s razítky Girlanda Just married Juta v metráži 211g/m2- 30 metrů Věci na rozlučku: Závoj Šerpa Bride to be Neonové náramky svítící ve tmě
Taška/brašna na motorku (značka BMW GS Adventure) nová
Prodám novou, nepoužitou textilní tašku/brašnu na motorku/moto (značka BMW GS Adventure) včetně integrované nepromokavé ochranné pláštěnky na motorku, sedadlo nebo na nosič. Odběr možný v Olomouci nebo na trase Olomouc-Šumperk. Možno také zaslat za 79 Kč do Zásilkovny při platbě předem. Cena 1 490 Kč.
Plachta na motorku
Moto plachta na motorku. Prodávám z důvodu špatného změření a tudíž mi nesedí na mou motorku. Velikost M. Rozměry DxŠxV 203x89x119cm. V případě zájmu pište na mé číslo nebo e-mail.
Přívěsný vozík na motorku (na tažné zařízení) - PŮJČOVNA
Půjčím přívěsný vozík na motorku. Vozík je dělán na 1 motorku Maximální povolená rychlost je 130km/hod Součástí jsou 4 kurtny, zámek proti odcizení z auta, klíny pod kola, nájezdová rampa Půjčovný je na den (24 hodin), je možnost individuální domluvy. Podmínka půjčení je složení vratné kauce ve výši 2500,- Osobní odběr v Brně Slatině, ale možnost také dovést vozík až k Vám.. Tel: 732 166 Mail: petrzak666@