inzerce, prodej, prodám, bazar

Věci na balet a gymnastiku

Kategorie: Ostatní

Prodám světle růžové špičky vel.psaná 4½, dále bílé piškoty vel.není uvedena ale délka boty je 21cm
Dále prodám tři dresy 1.ČervenýXS 2.ČernýXS 3.BílíXS
Věci na balet a gymnastiku
Podobné inzeráty
Dívčí dresy, sukýnka (balet), 6-7 / 8-9 let
Prodám dívčí dres/trikot na balet, černý, velikost 6-7 let, cena 150 Kč K tomu dívčí sukýnku černou, velikost 6-7 let, cena 100 Kč a dále dívčí dres/trikot na balet, bílý velikost 8-9 let, cena 150 Kč Vše po jednom dítěti, velmi dobrý stav, zakoupeno v Decathlonu. Prodej buď jednotlivě nebo vše dohromady za 350 Kč
Dres,trikot na balet, gymnastiku
Již pouze růžové, velikosti od cca 120-140 Použité, pěkné, čisté. Cena za kus množstevní sleva
DIOR ADVENTNÍ KALENDÁŘ, MOET A RŮZNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI
Dior adventní kalendář limitovaná edice - limited edition. Je prázdný. Je možné ho znovu naplnit. Ideální pro sběratele a milovníky věcí, které nemá každý druhý člověk. Prázdné se prodávají od 6000Kč více, nechám levněji, ale ne za 500Kč apod. Cena = dohodou - nabídněte Moet konfety ve zlatém obalu tubusu - nové a vhodné i jako dárek, cena = dohodou - nabídněte Sada Cacharel Yes I am - parfém 50ml + tělový krém 50ml, dámské nebo dívčí, v krásné krabici, nové a vhodné i jako dárek, cena = 1500Kč Bourjois nová látková taška kabelka hodně prostorná, cena = 500Kč T. Lamborghini nová taška uni model (dámská, pánská) hodně prostorná, cena = 1900Kč Dior prsten s motýlem a přívěškem viz další inzerát, průměr uvnitř 17mm, cena = 3900Kč Starožitná brož luxus krásná s Markazity a asi Ametyst uprostřed, vzadu značená, cena = 13000Kč Při koupi 3 věcí nebo sad + 1 věc přidám navíc zdarma jako dárek PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Různé věci
Prodám všehochuť, velké množství věcí, od všeho něco. Víc jak 70% věcí je nových v origo balení. Je toho hodně - např. flétny, tonery, pájka, DVD přehrávač, skříňka na klíče, svíčky, cestovní šicí stroj, věšáky - medvídci, zástěry a chňapky, bublifuk a draci, bavlnky a klubíčka, deštník, flétny, záclony, škrabka, film např. Máša a medvěd, ovečka Shaun, vykrajovátka, stavebnice, korálky na tvoření , a plno dalších věcí co jsou pod zbytkem věcí. Je toho hodně, tak na jednu hodně velkou bednu. Vhodné do tomboly, soutěže a jiné akce nebo k podarování ostatních. Posílám po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Svatební věci
Prodám zbytek svatebních věcí/věcí na rozlučku se svobodou za malý úplatek…. Věci lze koupit v balíčku za 700 kč nebo po domluvě i samostatně… Cedulky Mr. a Mrs. Různá dřevěná srdíčka (malá s nápisem I love you, velká s nápisem Love a Mr. a Mrs.) Obyčejné tužky, barevné tužky a fixy s dvěma ořezávátkama Zápich do dortu Kasička na peníze/tombolu Papírové popisky viz fotka Košík Stojánky z korku Šatnové bloky na tombolu/jiné s razítky Girlanda Just married Juta v metráži 211g/m2- 30 metrů Věci na rozlučku: Závoj Šerpa Bride to be Neonové náramky svítící ve tmě
Nočník, brýle,pleny na plavání, stolička,ruksak, vak,polštář
Prodám NOVÝ dětský baťoh Paw Patrol a nový tyrkysový vak na záda. Cena: 50kč/ks+pošta, NOVÉ plastové hrabičky a pistol s náplní bonbonů, cena:10kč/ks+pošta, NOVÉ . Dále nabízím jednorázové pleny na plavání-vel. L(9-18kg) Babylove, Huggies, Pampers(jedno celé balení+10 rozbalených mix značek), nepropustné podložky do postele, zelinkavé se žabkami brýle na plavání, dětský nočník bílý a zelinkavý s Medvídkem, cena: 50kč/ks+pošta a modrou plastovou stoličku/schůdek s Mickey Mousem a Minnie, cena:100kč+pošta(použito párkrát, jako nové) a pytlík s Disney princeznama+povlak na polštář/možno i včetě polštářku), růžovou čelenku do vlasů s penízky, černé návleky na kotníky(na balet) a hnědá vycpávka do drdolu.