inzerce, prodej, prodám, bazar

Včelařství - Včelí vosk a jeho produkce, Úspěšný chov včel

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám dvě publikace Včelí vosk a jeho produkce
Autor S.Kodoň, r.v.1991, počet stran 44. Cena 90,- Kč.
Úspěšný chov včel - J.Pernica, r.v.1991, počet stran 53. Cena 80,- Kč
Pěkný stav, nepoužité.
Včelařství - Včelí vosk a jeho produkce, Úspěšný chov včel
Podobné inzeráty
4x STARÁ CHOVATELSKÁ KNIHA - CHOV DOMÁCÍCH ZVÍŘAT, JZD...
- Ing. J. Tesař - Chov domácích zvířat - podrobná část kniha z r. 1938 má rozpadlou vazbu, je ale kompletní a uvnitř pěkně zachovalá. Zmiňuje chov: Skot včetně mlékařství, koně, prasata, ovce, kozy, drůbež (tedy slepice, krůta, perlička, husa, kachna, holub), králíky, rybníkářství, včelařství, chov bource morušového. - 195 kč - K. Koubek - Odchov selat kniha z r. 1950. Kniha o chovu prasnic a odchov selat. - 95 kč - Z. Macek - Zápisník mladých chovatelů - Publikace určená mladým chovatelům, kterým přítažlivou a srozumitelnou formou přibližuje chov 70 zvířat v domácnosti. Od psů, koček, hlodavců, až po zvířata exotická a vzácná - 45 kč - Stručný průvodce ekonomikou JZD r. 1963 - Kniha je úvodem do studia ekonomiky zemědělství - 75 kč Cena za všchny čtyři 299 kč + doprava. Mohu zaslat Poštou za 130 kč, Balíkovnou za 65 kč nebo Zásilkovnou za 79 kč. Ostatní vyzvednutí v Jihlavě je možné. Bližší informace a fotografie případným zájemcům zašlu. Koukněte i na další knihy z mé nabídky.
Knihy včelařství
Prodám knihy o včelařství. Pouze celý komplet.
CD Jak být úspěšný, Louise L. Hay (Audiokniha)
Prodám novou audioknihu v originálním balení. Výprodej knih a CD z důvodu ukončení činnosti prodeje. Audiokniha - CD - Jak být úspěšný od Louise L. Hay Délka: 57 minut Autor: Louise L. Hay Interpret: Soňa Dvořáková Kategorie: Osobní rozvoj Popis: Na tomto inspiračním CD Louise vysvětluje, jak můžete využít moci vaší mysli k získání čehokoli, co v životě chcete – více peněz, úspěšnou kariéru, naplňující vztahy a více legrace! Máte pocit, že „se necítíte dostatečně dobře“, obáváte se úspěchu a přejímáte negativní postoje a názory vašich rodičů týkající se peněz a způsobů chování, které vám mohou zabránit užívat si bohatství života? Jakmile potlačíte svou sebekritiku a naučíte se posouvat za vaše stanovené hranice, pak dokážete získávat „ vše dobré“ ve svém životě. Cena poštovného Zásilkovna + 64 Kč. Lze vybrat více produktů z naší nabídky.
Biologie a chov raku
Biologie a chov raku Predám knihu: Biologie a chov raku Autor: Kolektív Vydavateľstvo: Fakulta rybářství a ochrany vod ISBN: 978-80-87437-42-1 Stav: Dva rohy ľahko otlčené, zbytok stav veľmi dobrý Poštovné náklady hradí kupujúci. Pošta dobierka 200 Kč. Zásielkovňa 130 Kč. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie. Klikni na všetky moje inzeráty.
Chov pstruhu
Chov pstruhu Predám knihu: Chov pstruhu Autor: Ing.Josef Kupka Vydavateľstvo: SZN ISBN: 0 Stav: Pečiatky knižnice, poznámky knižnice, ďalej viď foto. Poštovné náklady hradí kupujúci. Pošta dobierka 200 Kč. Zásielkovňa 130 Kč. Vážený kupujúci, cena zásielky sa može mierne líšiť vzhľadom k tomu, že na Slovensku zadávam platbu v eurách. Maximálna odchýlka plus, mínus cca 20Kč. Cena je pevná. Nekontaktujte ma prosím ohľadom zníženia ceny. Ďakujem za porozumenie. Klikni na všetky moje inzeráty.
Stopaření+Úprava trofejí+Motýli+Brouci+Andulky+Chov králíků
MIROSLAV BOUCHNER: Poznáme je podle stop (Artia 1986, 263 stran). Cena: 150 kč JOSEF MACOUREK A KOLEKTIV: Přehlídky, hodnocení a úprava trofejí (SZN 1980, 224 stran) Cena: 100 kč J. ŠVEC A KOLEKTIV: Malí lovečtí psi - chov a výcvik (SZN 1988, 290 stran + barevné přílohy) Cena: 80,- JOSEF MOUCHA: Sbíráme motýly (Práce 1972, 236 stran), bez přebalu (150 kč) ZDENĚK VEGER: Chováme andulky (SZN 1979, 200 stran), bez přebalu (120,-) JAN OBENBERGER: Kapitolky o broucích (Orbis 1959, 225 stran), bez přebalu (190,-) JAN VRBA: Myslivcův rok - Jaro / Léto / Podzim / Zima (4 svazky 120,-) LADISLAV DVOŘÁK: Chov králíků (SZN 1980, 232 stran, 120,-) JOSEF NOVOTNÝ: Rok na kanadské vsi (Práce 1980, Obsah: český učitel Josef odjel na rok do Kanady učit na vesnickou školu do provincie Alberta. Líčí své zážitky s dětmi i s jejich rodiči, kteří jsou hlavně lovci nebo zemědělci, ale i Indiáni, 70,-) Všechny knihy ve velmi dobrých stavech. DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít v Praze nebo zašlu poštou. Další moje inzeráty viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele"