inzerce, prodej, prodám, bazar

Vas 6395/1

Kategorie: Příslušenství

koupím diagnost nástroj VAS 6395/1
Vas 6395/1
Podobné inzeráty
Autokamera LAMAX S7 Dual GPS
Dobrý den, nabízím k prodeji funkční, nové videozařízení do auta se zpětným zrcátkem a dvěma kamerami. Dodavám včetně veškerého příslušenství v originální krabici od výrobce, součásti nebyla SD karta. Možnost poslat pomocí pošty, kurýra nebo Zásilkovny. Osobní odběr je možný. Na Dobírku po předchozích zkušenostech již nezasílám! Pouze při úhradě zálohy předem na účet za dopravu. Děkuji za akceptování nabídky. Univerzální text výrobce: Kamera do auta LAMAX S7 Dual GPS záznam dokáže nahrát v maximálním rozlišení Full HD (1920×1080) při snímkové frekvenci 30 sn./s. Toto rozlišení garantuje kvalitní a detailní obraz. Dostatečně citlivý mikrofon zachytí mono zvuk. Pro přehlednost vám poslouží 4,3 " displej. Kamera zvládne zaznamenat obraz v úhlu. 140 °. Což je dostačující ke snímání obou pruhů i jejich okolí. Zásadní vlastnosti kamery do auta LAMAX S7 Dual GPS S kamerou pořídíte záznam v maximálním rozlišení Full HD (1920×1080) Kamera do auta LAMAX S7 Dual GPS nahrává obraz při 30 sn./s Na případné vybočování z jízdního pruhu budete upozorněni díky funkci lane assistant Kamera je vybavena GPS kvůli přesnému záznamu polohy a rychlosti Kamera disponuje slotem na paměťové karty micro SD, micro SDHC a micro SDXC kartu Mezi podporované formáty se řadí JPEG Podporované video formáty: MOV Funkce a provedení záznamové kamery do auta Při jejich vývoji musí výrobci myslet kromě technických parametrů také na uživatelskou přívětivost. Jde především o upevnění kamery a nejrůznější funkce. Tento model se postará o pořízení videa z přední i zadní části vozu. Zadní kameru využijete i k couvání. Kamera od výrobce Lamax vás nebude rušit, protože je součástí zpětného zrcátka. Napájení zařízení zabezpečuje baterie auta. O přesný záznam polohy a rychlosti se stará GPS. Kamera má ve výbavě stabilizaci obrazu, která zabrání třesení obrazu. Kamera se o promazání záběru postará sama. Nahravá totiž ve smyčce a je jen na vás, jaké záběry má zanechat. Kamera LAMAX S7 Dual GPS dá pozor na vaši jízdu při přicházející únavě nebo nepozornosti. Funkce lane assistant vás upozorní na případné vybočování z jízdního pruhu. Konektivita a balení LAMAX S7 Dual GPS V balení se nachází kromě kamery také av kabel, manuál a napájecí kabel / adaptér. Mezi datové rozhraní pak patří rozhraní USB 2,0 a mini USB. Baterie v kameře LAMAX S7 Dual GPS má celkovou kapacitu 850 mAh. Další info:
FreshWay Parfémové Lahvičky - Wood, 7 variant
FreshWay Wood Car Perfume Nejrozmanitější přívůně v široké škále výběru FreshWay produktů. Dlouhá trvanlivost díky kvalitnímu balení bez ztráty kvality. Osvěžovač pro Váš vůz, byt i kancelář. Extrémně dlouhá výdrž parfémového koncentrátu uvnitř lahvičky. Vydrží vonět až 45 dní. Varianty: Vanilka, Cool&Black, Kokosové mléko, Jahoda, Višně, Kokos, Exotika. Cena za kus. Kupujete nový, nepoužitý a nerozbalený produkt balený v prodejním blistru (tak jak bývá vystaven např. na pumpách nebo v obchodech). Vybranou variantu a počet uveďte do kontaktního emailu. Odpovědí na Váš email obdržíte platební instrukce. Po úhradě na účet odesílám do dvou pracovních dní VÝPRODEJ! Zboží je po expiraci nebo označeno cenovkou. Není nijak poškozeno a je plně funkční. Původní prodejní cena 69 Kč. Vyberte více kusů pro snížení nákladů na odeslání. Odesílám přes po úhradě předem na účet. Cena za dopravu 70 korun při doručení na adresu výdejního místa které mi zašlete na email. Cena za dopravu je pevná bez ohled na počet objednaných kusů produktu. V podstatě je to cena mírně převyšující doporučený dopis od České pošty. Pokud znáte levnější způsob doručení tohoto výrobku, rád se přizpůsobím. Dalších 7 variant na tomto odkazu:
FreshWay Parfémové Lahvičky - Wood, různé přívůně
FreshWay Wood Car Perfume Nejrozmanitější přívůně v široké škále výběru FreshWay produktů. Dlouhá trvanlivost díky kvalitnímu balení bez ztráty kvality. Osvěžovač pro Váš vůz, byt i kancelář. Extrémně dlouhá výdrž parfémového koncentrátu uvnitř lahvičky. Vydrží vonět až 45 dní. Varianty: Zelené jablko, Žlutý meloun, Mango&Pomelo, Piňakoláda, Sladká žvejka, Fíky s medem, Kůže v novém autě. Cena za kus. Kupujete nový, nepoužitý a nerozbalený produkt balený v prodejním blistru (tak jak bývá vystaven např. na pumpách nebo v obchodech). Vybranou variantu a počet uveďte do kontaktního emailu. Odpovědí na Váš email obdržíte platební instrukce. Po úhradě na účet odesílám do dvou pracovních dní VÝPRODEJ! Zboží je po expiraci nebo označeno cenovkou. Není nijak poškozeno a je plně funkční. Původní prodejní cena 69 Kč. Vyberte více kusů pro snížení nákladů na odeslání. Odesílám přes po úhradě předem na účet. Cena za dopravu 70 korun při doručení na adresu výdejního místa které mi zašlete na email. Cena za dopravu je pevná bez ohled na počet objednaných kusů produktu. V podstatě je to cena mírně převyšující doporučený dopis od České pošty. Pokud znáte levnější způsob doručení tohoto výrobku, rád se přizpůsobím. Dalších 7 variant na tomto odkazu:
Keramická ochrana pro váš vůz
Certifikovaná keramika ochrání váš vůz. Záruka 3 roky. Konzultace zdarma. V ceně služeb je ruční mytí vozu, dekontaminace, rozleštění kosmetických vad. Cena od 20 tis. Kč. Přesná cena na základě osobní schůzky nebo zaslání fotografií.
TomTom GO 600 Traffic Europe Lifetime
Popis produktu Technická podpora TomTom : Zcela nová zařízení TomTom GO jsou pro vaše rychlejší dosažení cíle dodávána s doživotním přístupem ke službě TomTom Traffic. Každé zařízení TomTom GO obsahuje doživotní aktualizace map. Doživotní přístup ke službě TomTom Traffic Jezděte se službou TomTom Traffic po celou dobu životnosti svého zařízení. LIFETIME mapy ZDARMA - doživotní aktualizace map Vždy cestujte s nejnovější mapou. Po dobu životnosti svého produktu si můžete do svého zařízení stáhnout nejméně čtyři nové verze mapy každý rok. Dotykový displej s úhlopříčkou 15 cm (6 ") Bezpečná a snadná navigace na VELKÉ OBRAZOVCE. Na naší vůbec největší a nejostřejší obrazovce uvidíte další pokyn lépe. Díky větším menu a tlačítkům na extra velkém displeji 15 cm (6") s vysokým rozlišením je dotykové zadávání jednodušší. Plně interaktivní displej: Prozkoumávejte mapy dotykovými gesty pro přibližování a oddalování. Jednoduchým dotykovým gestem Přibližování můžete přiblížit interaktivní mapu a prozkoumávat a objevovat svět okolo vás. Připojení Smartphonu: Využívejte službu TomTom Traffic prostřednictvím vašeho chytrého telefonu s připojením Bluetooth. Smartphone musí být kompatibilní a vybavený datovým tarifem. Mohou být účtovány poplatky. Rychlé hledání: Najděte svůj cíl rychleji na základě výsledků intuitivního vyhledávání. Funkce Rychlé hledání začíná vyhledávat váš cíl, jakmile začnete psát. Speak & Go: Ovládejte své zařízení hlasem. S více než 1000 hlasovými příkazy můžete navigovat pomocí handsfree. Technické specifikace: Baterie: Výdrž baterie: Až 2 hodiny provozu bez nabíjení Připojení: Smartphone Connected TomTom Traffic, TomTom Speed Cameras, QuickGPSfix via bluetooth® on your smartphone Držák: Montáž do vozidla Windshield Paměť: Interní paměť: Ano Slot na karty SD: micro SD Displej: Velikost displej: 6 inch (15 cm) touchscreen Typ displeje: Kapacitní širokoúhlý displej 16:9 Rozlišení displeje: 800 x 480 pixelů Rozměry: Rozměry (Š x V x H): 16.99 x 10.48 x 2.22 cm Hmotnost: 300 g Aktuálně nejnižší cena: 7.490,- Kč
Mytí aut, tepování interiéru
Nabízím ruční mytí aut včetně vysátí vozu a ošetření plastů v interiéru. Stand. mytí vozu včetně vysátí a ošetření plastů, provádím za 550kč. Vše provádím prémiovou kosmetikou Meguiars. Časově spíše víkendy nebo v týdnu od 16h. Během mytí je možné počkat u nás, vše probíhá u mě doma. Časově to vychází na cca 60-90 minut ( jsem puntičkář a péče o auta je můj koníček ). Po dohodě možné jednokrokové ruční leštění, dekontaminace laku a následné ošetření karoserie karnaubským voskem. Cena dle dohody v závislosti na velikosti auta a problému na laku- musím vidět. Dále nabízím tepování autosedaček a interiéru tepovačem Kärcher. Tepování interieru: To zahrnuje tepování všech sedaček, kufru, koberečků, výplně dveří a stropnice ( u starších vozů bez stropnice ).Cena 1.800kč Cena mytí + tepování = 2350kč ZA SILNĚ ZNEČIŠTĚNÝ INTERIÉR NEBO CHLUPY OD DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ SI ÚČTUJI PŘÍPLATEK! Po předchozí dohodě a za příplatek jsem schopen Vás odvézt domů a poté pro Vás opět přijet. Přikládám fotky své práce.