inzerce, prodej, prodám, bazar

Vařte jako šéf

Kategorie: Kuchařky

Vařte jako šéf
Podobné inzeráty
Kniha Šéf na grilu
V kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!
ŠÉF NA GRILU - Zdeněk Pohlreich
ŠÉF NA GRILU - 100 skvělých receptů Zdeňka Pohlreicha Kniha vč. štítku Původní cena 399,-
Receptury teplých pokrmů
Kniha s názvem Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka a kolektivu autorů vám přináší již osmé přepracované vydání. Vařte podle tradičních i moderních receptů. Pište prosím sms na kdo má zájem
Šéf na grilu
Jedná se o sadu 3 CD. 1,2 a 3 díl. Úplně nové, ještě v originálním obalu.
Různé kuchařky, mezinárodní, nostalgická, moderní, přírodní
1. Mezinárodní kuchařka - autor: Juliana Anna Fialová a kolektiv, kresby: Adolf Born. Formát A4, 5.vydání r.1988 v nákladu 100 000 ks, celkem 288 stran a 131 vyobrazení. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 120 Kč. 2. Nostalgická kuchařka - autor: Dušan Karpatský. Formát A4, 2.přepracované a doplněné vydání Jugoslávské kuchyně r.1994, celkem 192 stran. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 190 Kč. 3. Přírodní kuchyně (téměř 300 receptů) přeloženo z německého originálu Naturküche. Vydal Knižní klub, přeložil Eugen Štumpf. Formát A4, 1.vydání r.1996, celkem 160 stran. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 180 Kč. 4. Moderní studená kuchyně - autor: Vilém Vrabec. Formát A4, 1.vydání r.1991, celkem 252 stran. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 170 Kč. 5. Recepty pro jeden hrnec z celého světa - vydavatelství: Readers Digest Výběr. Formát podélně 220 x 255 cm, 1.vydání r.1996, celkem 352 stran. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 250 Kč. 6. 1200 rychlých domácích večeří - autor: Blanka Heřmánková. Formát A4, 1.vydání r.2005, celkem 425 stran. Stav nepoškozeno, jako nová, cena 220 Kč. 7. Obrazová kuchařka - 124 barevných fotografiií a 400 předpisů - autor: Anna Vydrová. Formát 154 x 233 mm, 1.vydání, náklad 40.000ks r.1991, celkem 352 stran. Stav nepoškozeno, zachovalá, cena 110 Kč. 8. Italská kuchyně - autor: Marie Pösingerová. Formát 140 x 205 mm, 2.vydání, náklad 50.000ks r.1987, celkem 196 stran. Stav nepoškozeno, zachovalá, cena 85 Kč. Měkké desky. 9. Recepty s vůní bylinek - autor: Karel Šeda. Formát 145 x 205 mm, 1.vydání, náklad 148.200ks r.1990, celkem 240 stran. Stav nepoškozeno, zachovalá, cena 85 Kč. Měkké desky. Stav a fotografie shlédněte na: Více předmětů = jedno poštovné: Česká pošta od 65,-Kč dle síly knihy (poštovné upřesním) nebo Zásilkovna - výdejní místo ČR 85,-Kč, popřípadě Zásilkovna - výdejní místo SK za 95,-Kč. Platba předem na b.ú., osobní převzetí možné po dohodě.
RADČINA KUCHAŘKA BEZ LEPKU SLAVNOSTIRADKA VRZALOVÁ
PERFEKTNÍ STAV JAKO NOVÁ VHODNÁ I JAKO DÁREK BALÍKOVNA 65 120 nových receptů, které zpestří vaši slavnostní tabuli. Získáte inspiraci, co přichystat na Velikonoce a Vánoce, na narozeniny dětí i rodičů, pro svatební hostinu nebo zahradní párty. Radka Vrzalová je kouzelnice – vyčaruje z bezlepkových surovin i to, o čem byste si netroufali při své dietě ani snít, protože jste dosud nevěřili, že je to vůbec možné. Ale je to tak, můžete uvařit a upéct v podstatě cokoli, nic není překážkou: • tradiční dorty a zákusky, jaké znáte z dětství • nádherně zdobené dorty pro děti k narozeninám • klasiku české kuchyně • jídla ze zahraničních kuchyní od italské po asijskou • sladké i slané drobnosti jen tak na chuť nebo jako pohoštění Mimořádný přínos autorky spočívá v tom, že recepty jsou naprosto originální – její vzdělání potravinářského technologa a neustálá chuť a vůle experimentovat ji přivedly k tomu, aby vyvinula zcela nové receptury, přesně ušité na míru jednotlivým pokrmům. Nejde tedy jen o pouhou náhradu lepkové mouky za bezlepkovou nebo o shromáždění receptů, kde mouka není zapotřebí, ale o unikátní postupy. S bezlepkovými, popřípadě bezlaktózovými, bezmléčnými, a dokonce i bezvaječnými surovinami tak docílíte stejného výsledku, jako kdybyste neměli žádná zdravotní omezení.