inzerce, prodej, prodám, bazar

VAROVÁNÍ

Kategorie: Psi

Varuji před tímto pánem je to překupník a podvodník.Kupuje pejsky po celé republice.Pejska si koupí jako kamaráda pro svého psa,ale není to pravda psa prodá a přestane komunikovat.Vystupuje pod falešným .Prodala jsem mu BOM protože jsem prodělala CMP a chtěla jsem mu zajistit plnohodnotný život.Jenom mě udivuje, že je členem ROTTWEILER KLUBU ČR to přeci není normální že jim nevadí spolupracovat s tímto podvodníkem.Dávejte si pozor komu psa prodáváte je to pak neskutečná bolest která vás zasáhne, když zjistíte jak se věci mají.On se tím živí koupí co nejlevněji a prodá co nejdráže.
VAROVÁNÍ
Podobné inzeráty
VAROVÁNÍ
Prosím o pomoc neznáte někdo tohoto muže je to překupník a podvodník vystupuje pod falešným jménem.Hledám svého pejska BOM Bossíka na fotu, kterého jsem mu prodala jako kamaráda pro svého psa chtěla jsem mu zajistit plnohodnotný život protože jsem prodělala CMP.Bohužel pán přestal komunikovat a já se dozvěděla že ho prodal.Pán je členem Českého kynologického svazu.Nechápu jak ho mohou ve svých řadách tolerovat, když se to o něm ví ,že je to překupník a má toho na svědomí mnohem více.Prosím za Bossíka dlužím mu to, byl to můj parťák. Najde se někdo kdo tohoto podvodníka zná? Jsem starší člověk a strašně mě to trápí.Pokud ano napište mi prosím na mail LenkaNezvalova@
Výcvikový elektrický obojek PatPet pro psy
Výcvikový elektrický obojek pro psy, dosah 800m, voděodolný, dobíjecí Li-lon baterie. Kontaktní elektrody ocelové/pogumované nebo kontaktní plíšek. Varování zvukem/vibrací nebo elektrickým výbojem. na všechny velikosti psů s průměrem krku až 70cm. Nový model 2023. Osobní odběr nebo lze zaslat.
Upozornění, varování...
Dobrý den. Upozorňuji každého,kdo daruje nebo prodává levněji pejska,ať si dá veliký pozor. Sepíše smlouvu,chce občanku,napíše si číslo auta a vše potřebné. Vyskytuje se již po celé republice mnoho překupníků. Sama jsem náletela. Opravdu,je jich hodně. Pokud chcete nějaké info,napište SMS,ozvu se vám. Upozorňuji,že já již žádné štěně nemám. Vkládám foto pejska,kterého jsem darovala. Pokud někdo takového koupil, prosím,též se ozvěte. Děkuji.