Vařit v zepteru
Kategorie:
Kuchařky
pěkný stav
kniha + poštovné
kniha + poštovné
Podobné inzeráty
Zdravý jídelníček v prvním roce života.
Když děťátko přijde na svět, potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše. Nejprve je to jen pár lžiček, ale postupně se z příkrmů stanou tři pravidelná jídla. A s prvními narozeninami bude vaše dítě plnohodnotným spolustolovníkem. Vyplatí se dítěti od začátku vařit čerstvá a pestrá jídla. Ochutná tak jejich opravdovou chuť a bude se učit zdravým stravovacím návykům v rodině. Navíc, co prospívá dítěti, přijde vhod i vám. Proto najdete v této knize vedle dětských kaší také jídla, která může jíst celá rodina – jen dětská porce bude bez soli a koření. Přirozeným způsobem se tak vaše dítě naučí jíst pestrou paletu chutí a vy se naučíte vařit z čerstvých surovin. V každém případě právě v tomto období pokládáte základní kameny zdravé a chutné rodinné kuchyně, která bude vaše dítě provázet celým životem a vám všem přinese mnoho hezkých společných chvil. Proto vám přejeme vždy dobrou chuť – a je jedno, jestli vaří máma, nebo táta.
Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený.
Vařit levně a chutně, to je současný trend - vařit s vámi budou i známé tváře TV Nova v čele s Lucií Borhyovou, Reyem Korantengem a řadou dalších, kteří vám navíc přináší své vlastní tipy, jak si tyto recepty ještě vylepšit.
Kuchařka Jíme zdravě v pohybu je stvořena pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce a fanoušky zdravého životního stylu z řad široké veřejnosti. Zkrátka pro všechny, kteří chtějí mít pestrý a vyvážený jídelníček, jenž jim pomůže vařit jednoduše a cítit se skvěle.
Obsahuje 80 zdravých receptů.
Prodám kuchařku Víme, co jíme - Vědomé vaření.Kniha v bezvadném stavu.Kuchařka Víme, co jíme – Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Datum vydání: 01. 05. 2012
Počet stran: 184
ISBN: 978–80–1–444–2
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá