inzerce, prodej, prodám, bazar

Vaříme pro kojence a batolata

Kategorie: Ostatní

Vaříme pro kojence a batolata. Annabel Karmel. Kniha je jako nová, nepoškozená
Vaříme pro kojence a batolata
Podobné inzeráty
Sedátko Fisher-price Rainforest
Prodám sedátko pro kojence a batolata z řady Rainforest roste spolu s dítětem s originální krabici. Sedátko pro kojence lze snadno přeměnit na houpací křesílko pro batolata. Vhodné pro krmení, spaní i hraní pro děti do 18 kg! Odnímatelná hrazdička obsahuje dvě opičky, které lze vzít s sebou, jednu s válečkem a druhou s klapajícími kroužky. Dvě polohy sklopení a stojánek umožňují najít perfektní polohu pro kojence i batole. Nabízí také zklidňující vibrace. Potah lze prát v pračce. Obsahuje 3-bodový zádržný systém.Věk 0+ K balíčku přidám náhradní baterku do houpátka. Původní cena 1699 Kč. Vibrace funguji, látka není potrhaná, bez fleku a děr. Používané par měsíců. TOP stav. Prosím pište SMS nebo mail.
Prodám ortopedickou matraci
Matrace 120x60 TRÄUMELAND Prodám v perfektním stavu značkovou ortopedickou matraci TRÄUMELAND se zesílenými kraji pro chození dítěte v postýlce. S pratelným rozepínacím povlakem. Rorměry 120x 60 cm. Původní cena 3500,- nyní 990,- Kč +poštovné Osobní předání upřednostňuji. Nebo.... Po domluvě je možnost doručit matraci osobně ... Moravskoslezský kraj a okolí.... Träumeland matrace Abendrot Díky potahu Sleep Safety s obsahem stříbra je přirozeně antibakteriální. Matracové jádro je tvořeno bodově pružnou studenou pěnou s ložnou plochou pro kojence. Vhodná i pro alergiky. Matracový potah Sleep Safety: Umožňuje nerušenou cirkulaci vzduchu a zabraňuje tím nezdravému hromadění tepla. Zadržuje vlhkost na povrchu a nenechá ji proniknout do jádra matrace. Díky zapracovaným stříbrným vláknům je přirozeně antibakteriální. Je obohacen vlákny Tencel, levandulovým a meduňkovým olejem. Potah je snímatelný a lze ho prát na 60°C. Jádro matarce: Bodově pružná studená pěna. Ložná plocha pro kojence má bodově pružnou nopkovou strukturu pro dodatečné odvětrávání povrchu. Ložná plocha pro batolata je vyrobena z pevnější studené pěny pro optimální pohodlí při ležení. Svislé větrací kanálky zajišťují zdravé prostředí pro spánek a zabraňují nezdravému hromadění tepla a zpětnému vdechování koncentrovaného CO2. Zpevněné hrany na podélných stranách matrace zajišťují potřebnou bezpečnost dětí při nášlapu.
Použité knihy
Nabízím použité knihy ve velmi dobrém stavu. Posílám pouze přes Zásilkovnu (poštovné 80,- při platbě předem, 100,- na dobírku). Osobní odběr v Rychnově nad Kněžnou, Kostelci nad Orlicí nebo Týništi nad Orlicí. V případě 5 a více zakoupených knih poštovné zdarma. Cena za knížky dohodou. 89 – Reader ´s Digest Výběr: Velké záhady minulosti 90 – Reader´s Digest Výběr: Kdy, kde, proč, jak se to stalo 91 – Katedrála sv. Víta 92 – Galerie géniů – 200 osobností českých dějin 93 – Galerie géniů – 200 osobností, které změnily svět 94 – Galerie géniů – 200 osobností kultury 20. století 95 – Rozum do kapsy 96 – R. Murgová: Hospodyňkám od A do Z 97 – J. Horecká, D. Tichý: Velká barevná obrazová kuchařka 98 - M. Hajková: Moučníky 99 – Vánoce u nás 100 – Obrazová kuchařka Panoramy 101 – 15 + 2 sváteční moučníky 102 – M. Hajková: Moučníky 103 – J. Štígel: Vánoční kuchařka 104 – Vařit v Zepteru 105 – Světová kuchyně – Čínská kuchyně 106 – D. Čížková: Grilování 107 – Zepter receptář 108 – V. Vrabec: Nápoje pro každou příležitost 109 - O. Mengerová: Vaříme pro kojence a batolata 110 – Chebská reliéfní intarzie a grafika 111 – Udělejte si Vánoce 112 – E. Torres: Divoký anděl 113 – E. Torres: Divoký anděl 2 114 - Základy psychologie a sociologie pro střední školy
ABY DĚTEM CHUTNALO / VAŘÍME DĚTEM
1. Vaříme dětem chutně a zdravě: Horan, Momčilová. 2. Různé informace, rady a recepty: P. Fořt. 3. Receptář zdravé výživy: pro kojence a děti: Ostertágová. Knihy v pěkném stavu, prodej celkem.
Kniha Péče o novorozence a kojence
Prodám knihu Péče o novorozence a kojence. Hezké shrnutí všeho okolo malý miminek. Již nepotřebuji - otevřeno párkrát. TOP stav. Koupeno za 213 Kč. Odesílám přes zásilkovnu - cena 79 Kč. Prosím pište SMS nebo mail.
Vaříme dětem chutně a zdravě
Prodám nevyužitou knihu - Vaříme dětem chutně a zdravě - autoři Peter Horan; Pavla Momčilová. Kniha je ve velmi dobrém stavu, pevná lesklá vazba, 310 stran. Rady a doporučení lékaře-výživáře, 700 receptů, praktický rádce pro rodinu a MŠ a školní stravování. Pro inspiraci i maminkám, které třeba nemají mnoho zkušeností s vařením. Oběma autorům se zde podařilo velice harmonicky skloubit teorii s praxí, tedy zásady zdravé výživy dětí a nejnovější poznatky z tohoto oboru s praktickými a kvalitními recepty. Cena 170 Kč. E-mail: henrieta.bk@