Vaření bez vaření
Kategorie:
Kuchařky
Nová knížka, nepoužívaná, na přední straně je napsáno věnování. Obsahuje zajímavé recepty a nádherné fotografie jídel.
Původní cena 380,-
POUZE na e-mail
Původní cena 380,-
POUZE na e-mail
Podobné inzeráty
Prodám kuchařku Víme, co jíme - Vědomé vaření.Kniha v bezvadném stavu.Kuchařka Víme, co jíme – Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Datum vydání: 01. 05. 2012
Počet stran: 184
ISBN: 978–80–1–444–2
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Od studené kuchyně,polévek a omáček,
přes maso,ryby a zeleninu až po moučníky,nápoje a zavařování.To vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách. Kuchařka přináší přes 2000 receptů na každodenní i sváteční vaření a navíc 40 stran školy vaření,kde jsou vysvětleny základní postupy vaření a pečení. Kniha je úplně nová,nezničená,má pevnou vazbu a 530 stran. Původní cena 390 Kč,nyní 200 Kč. Tel., Teplice
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození.
Pevná lesklá vazba s přebalem.
Edice v slovenském jazyce.
V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů.
stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života.
pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné.
vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další.
čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi.
ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla.
grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel.
cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel.
zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo.
kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit.
mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika.
wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni.
čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými.
Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Prodám kuchařské knihy:
Saláty a pomazánky pro každou příležitost 50,-,
Recepty nejen na chalupu 50,-,
Co bude dnes k večeři 40,-,
Barevné saláty 30,-.
Nové chuťovky Petra Novotného 20,-,
Zlaté recepty : vaření je hračka! : 1295 receptů, bez kterých se neobejdete 60,-,
Velká mezinárodní kuchařka 50,-,
Vaříme s potěšením 30,-,
Pro lepší život, pro lehčí pocit 30,-,
Saláty 50,-,
Paulus vs.Ihnačák 50,-,
Prostřeno! 40,-,
Ryby a jiní mořští živočichové 30,-,
Mňam aneb prima vařečka 3 a 4, kus za 20,-,
Chuťovky: Malé a milé pohoštění 30,-,
Recepty pro jeden hrnec 30,-,
Snižte hladinu cukru v krvi za 8 týdnů - kuchařka 70,-,
Kluci v akci 3 a 4, kus 40,-,
Nápoje z travin 30,-,
SuperRecepty pro kojence a nejmenší děti 60,-,
Vařil jsem světovým celebritám (bez CD) 20,-,
Těstoviny, Brambory kus 40,-,
Koktejly, Kuchyně USA, 20/kus,
Čerstvé ovoce a dezerty 40,-,
Basic skvělá párty 30,-,
Mikrovlnné vaření 20,-.
Autor: Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut
Big basic cooking, pevná vazba.
Jak nakrájet cibuli, aniž by vám slzely oči? Jak udržet zralá rajčata čerstvá a chutná den nebo dva? Jak se míchaná vajíčka zaručeně povedou a neexistují i lahodné varianty? Tyto a mnohé další otázky jsou zodpovězeny v nové lexikální příručce pro kuchyni a nakupování, pro informace, vaření a procházení jsou uvedeny odpovědi. Podrobné informace o 52 nejoblíbenějších základních produktech jsou implementovány i prakticky ve formě nových a osvědčených každodenních receptur. Jako ultimátní doplněk ke všem titulům Basic vysvětluje kuchyňské techniky, který nápoj se hodí ke kterému jídlu a bez kterých ingrediencí a kuchyňských spotřebičů se neobejde snad žádná domácnost. Originální a překvapivé, zkrátka: to nejlepší z nejlepšího se základní zárukou.
Délka tištěné verze: 336 stran
Jazyk: němčina
Původní cena: 16,74 € - 397.157 CZK