inzerce, prodej, prodám, bazar

Vaporesso Luxe + SKRR a ZEUS atomizer

Kategorie: Ostatní

Prodam tenhle vape set.
V sadě je mod, který jak lze vidět na fotkách jeví velké známky používání (je estetická vada), originální SKRR atomizer s jednou náhradní zhavici hlavou, ZEUS RTA atomizer s mesh sitkou a náhradní skla pro oba atomizery, použité 18650 Sony vtc baterie.

kontakt pouze mailem
možnost zaslání přes zasilkovnu
Vaporesso Luxe + SKRR a ZEUS atomizer
Podobné inzeráty
mod Vaporesso + Crown V atik + nabijecka na baterky
nabizim 1. atomizer Vaporesso rok stary - cena 500,- (puvodni 1100,-) - blbe funguje nabijeni microUSB - proto k tomu davam nabijecku na vice druhu baterek (nastavitelne) puvodni cena 250,-, ale dam vam ji k tomu zdarma 2. Crown V atomizer mesic stary, luxusni stav - cena 450,- (puvodni cena 700,-) 3. dve baterky 18560 do modiku - cena 150,- - 3 tydny stare, temer nepouzite - puvodni cena 180 za jednu, 360 za dve Pokud si to vezmete vsechno najednou, postovne zdarma! :-) Tj. 1100 celkem :-) diky za zajem!
Vaporesso Luxe Nano
Prodám Vaporesso Luxe Nano + Clearomizér Vapefly Nicolas MTL. Téměř nepoužívané, perfektní stav.
Vgod pro mech kit 2 a ostatní
Dobrý den, prodám VGOD pro mech kit v2 trickerský vape s baterií, dále pak Wismec Reuleaux, Voopoo Drag kit s Uforce T2. Wismec je 200w mod s teplotním režimem. Nabíjí se buď pro micro usb nebo nabíječkou baterií. Voopoo mod s max. 177w. Má též teplotní režim. Oba tyto módy jsou 2 baterkové. Dá se nabíjet buď micro usb nebo též nabíječkou. GeekVape Zeus x 2 RTA. Tento atomizér je na mesh coil, podle typu vaty zvládá až 70w. Má přívoz vzduchu ze shora, tudíž neproteká. K VGODu je RDA atomizér na 2 spirálky. K VGODu mám přepravní taštičku, ve které si nosím 2 typy vat, šroubováky na nové osazování atomizérů, mesh coil 0.18ohmů, 4 spirálky na RDA atomizér 0.15ohmů. Možno vyměnit za repro do auta, subwoofer. Děkuji.
EGO-C elektron. cig.
Nabízím k prodeji 2x ego-c 900 mAh Nepoužité zcela nové 
Obsah balení:
2x baterie 900 mAh s manuálním spínačem
2x atomizér - kryt
2x atomizér - základna
5x atomizér - hlava
1x USB kabel (nabíječka)
1x AC EURO (EU) adaptér 220V
1x uživatelská příručka
Innokin Zenith II
Prodám použitý atomizér Innokin Zenith II. Používaný krátce. Plně funkční. Atomizer je v záruce viz. doklad. V balení 3x náhradní hlava. 1x náhradní hlava 0.8 ohmů 1x náhradní hlava 1.6 ohmů 1x náhradní hlava 0.3 ohmů  Kupovaný v sadě s módem, prodávám pouze atomizér !!! Prodám za 300 Kč. Možné osobní předání v Brně.
Atomizer The GG Ithaka V2(Originál od Golden Greek)
Prodám ze své sbírky velmi málo používaný originální atomizér od Golden Greek Ithaka V2. V originálním balení! Dnes již absolutně nesehnatelný unykát.kousek! Vape fanda či znalec ocení! Atík doporučuji jen pro zkušeného Vapera. Preferuji osobní předání,v jiném případě,kdo je zdaleka dle dohody(platba předem na účet atd.) p.s.(Na prodej pouze atomizer,nikoliv mech.gripy a mod)