inzerce, prodej, prodám, bazar

VANS ULTRARANGE EXO HI MTE-1... velikost 42"

Kategorie: Boty

nevhodny darek boty jsou uplne nove jen rozbalene a nasazene na nohu nesedi a proto prodavam puvodni cena je 3700 a velikost botu je 42 ,27cm ...prosim sms nebo volat na email reaguji pozde :-)
VANS ULTRARANGE EXO HI MTE-1... velikost 42"
Podobné inzeráty
VANS Ultrarange Exo velikost 37
Prodám dámskou vycházkovou zateplenou obuv značky VANS (model UA ULTRARANGE EXO HI MTE) velikost 37 EU (5,5 US / 4.5 UK / 23,5 cm) zakoupenou dne 22.9.2022, avšak reálně nošena tak 2-3x, protože jsou mi menší a tlačí mě. Boty jsou zvýšené, kotníkové, zateplené, mají poutko na patě a jazyku pro lepší nazouvání. Vršek je kombinací kůže a textílie, podrážka je z odolné gumy. Jsou bez vad, podrážka naprosto v pořádku - neochozená, pouze na žluté části u vnitřní strany kotníků zašpiněné viz foto. Původní cena byla 1.749 Kč, prodám za 1.400 Kč včetně dopravy (bez krabice, ale pokud by někdo jó hodně chtěl, můžu dát krabici od jiných kotníkových Vans, společně s účtenkou pro případnou možnost reklamace)
Boty Vans
Prodám nové boty VANS Sneakersy Ultrarange Exo ve velikosti 43, kupované 13.11.2022 , osobní odběr Mor. Budějovice nebo pošta dohodou
VANS Ultrarange Exo Mt - Black 44,5
Prodám, VANS Ultrarange Exo Mt VN0A5KS4BKA1 - Black. Velikost: EUR 44,5 Jednou na noze venku / nevyhovující tvar boty. Pouze osobní odběr - České Budějovice.
VANS SK8-HI GORE-TEX MTE-3 - CHECKERBOARD/TRUE WHITE/BL
Prodám pouze odzkoušené boty Vans,velikost 44,5 (délka stélky 29cm). Goretexové boty Vans Sk8-Hi Gore-Tex MTE-3 jsou inspirovány aktivitou a navrženy tak, aby vás chránili před deštěm, sněhem a plískanici. Kotníkové boty Vans mají nepromokavou membránu GORE-TEX, která je odolná proti vodě a je dokonale prodyšná. Tato zimní kotníková obuv Vans má zcela novou gumovou směs podešve All-Trac™ s víceúrovňovým povrchem, který poskytuje flexibilitu a opravdovou přilnavost za každého počasí. svrchní materiál: kůže, textil, syntetický kaučuk Goretex membrána: poskytuje maximální ochranu a pohodlí před nejdrsnějšími povětrnostními podmínkami. Zaručuje odolnost, prodyšnost a ochranu proti vodě měkká vyjímatelná stélka Ultracush poskytuje skvělé odpružení a oporu pro nohy All-Trac ™ – poskytuje skutečnou přilnavost za každého počasí zateplení 3M THINSULATE - extrémně jemná mikrovlákna v Thinsulate pomáhají zachytit vzduch a blokovat tělesné tepelné ztráty, což zajišťuje neuvěřitelně účinnou izolaci a zároveň umožňuje únik vnitřní vlhkosti podrážka: agresivní vaflový vzor pro lepší trakci zpevněná pata i oblast špičky polstrovaná oblast kolem kotníku poutko v zadní části paty a na jazyku klasické šněrování
Vans MTE - 2
Prodám zimní boty Vans MTE - 2 velikost 44,5. Boty jsou zcela nové nikdy nenošené.
Vans SK8-Hi Gore-Tex MTE-3 vel.42/27cm
Nabízím k prodeji nové originál sportovní boty Vans SK8-Hi Gore-Tex MTE-3 (VN0A5I1127I1) velikosti 42, délka stélky 27cm. Boty mají originální krabici. Osobní převzetí je možné po dohodě na Praze 4 Novodvorské a na dobírku nezasílám. V případě zájmu mě kontaktujte emailem.