inzerce, prodej, prodám, bazar

Vanička Shnuggle + lehátka do vany

Kategorie: Ostatní

Prodám vaničku Shnuggle + lehátka do vany v ceně. Vanička v níž je miminko pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku. K naplnění vaničky postačí jen 2l vody. Vhodná od narození do 12 měsíců.

Možnost vyzvednutí Brno, Velké Meziříčí.
Vanička Shnuggle + lehátka do vany
Podobné inzeráty
Zahradní ratanové lehátko ZÁNOVNÍ
Prodám zánovní ratanové houpací lehátko hnědé barvy. Speciální tvar krásného lehátka Daybreak uvolní tělo i mysl a pomůže Vám nabýt novou sílu. A nejen plocha lehátka je optimálně přizpůsobena tělu: rám houpacího lehátka je tvarován tak, aby dokonale sloužil jako loketní opěrka – dlouhé opalování, odpočinkové odpolední zdřímnutí nebo napínavé čtení dobré knihy budou ještě zábavnější. Jeho široká plocha pro ležení nabízí mnoho místa na odpočinek bez stísňujícího pocitu. Konstrukce navíc potěší svým jemným kýváním. Stabilní rám je vyroben z hliníku, takže pohodlné lehátko je vhodné i do exteriéru a nerezaví; dá se jednoduše přesunout. Odolná plocha lehátka je z prodyšného polyratanu. Kromě toho, že materiál je velmi příjemný pro pokožku, je také odolný vůči povětrnostním vlivům a velmi snadno se čistí. Znečištění lze velmi jednoduše setřít vlhkým hadříkem. Nosnost lehátka je výrobcem udaná 100 kg. Cena 4.500 Kč, loňský nevhodný dárek (nové stojí téměř 6.000 Kč). Při rychlém jednání sleva možná. Pouze osobní odběr po předchozí tel., SMS či e-mail. dohodě.
Vanička Shnuggle
Vanička Shnuggle v bodech vhodná pro děti od narození do 12 měsíců zarážka na dnu - optimální podpora pro děti od 6 měsíců měkká zádová opěrka - maximální pohodlí gumové nožičky - vysoká stabilita kompaktní velikost - snadné přenášení a skladování úspora - na vykoupání dítěte stačí pouhé 2 litry vody praktická zátka k vyprázdnění nebo osvěžení koupelové vody rozměry: 60 x 39 x 36 cm (délka x šířka x výška)
Vanička Shnuggle Baby Bath - Nová
Prodám dětskou vaničku Shnuggle Baby Bath Taupe (béžové barvy). Vanička nebyla nikdy použitá, takže úplně nový stav. Hodně povedený produkt, nezabírá místo, praktická, koupání v ní je podstatně jednodušší než v klasické vaničce. Osobní odběr v Brně, případně ve Vyškově.
Vanička Shnuggle se skládacím stojanem
Prodám vaničku Shnuggle se skládacím stojanem. Bezpečné a pohodlné koupání pro rodiče i dítě. Vanička je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců. - miminka do 6 měsíců jsou opřená o měkkou zádovou opěrku a podepřená speciální zarážkou na dni Bum Bump™ - miminka od 6 měsíců ve vaničce pohodlně sedí - důmyslný tvar – rodiče mají při mytí obě ruce volné - měkká zádová opěrka – pro maximální pohodlí dítěte - kompaktní velikost – snadné přenášení a skladování - úspora – na vykoupání dítěte stačí pouhé 2 litry vody - rozměry: 60 × 39 × 36 cm (délka x šířka x výška)
lehátko babybjörn
Fotka/cena je ilustrační, cena se liší modelem a stavem. Dobrý den Nabízím nová a použitá babybjörn lehátka včetně příslušenství za velmi přijatelnou cenu. Mám lehátka kolem 3000kč jako nové pro náročné maminky i lehátka do 2000kč ve velmi dobrém stavu. Občas se objeví i úplně nové lehátko. Lehátka za mimořádně nízkou/akční cenu nebo za symbolickou cenu (do 1500kč) pro maminky s nižším příjmem nabízím jen ve své skupině! Mou skupinu najdete na Facebooku pod názvem: Babybjörn bazar - obchod s použitými lehátky odkaz do skupiny níže: Sídlím v Praze na Opatově a zasílám klasicky i na dobírku po celé ČR, SR. Budu se na vás těšit PS: Celou nabídku najdete ve skupině. Pokud nemáte Fb, můžete mě kontaktovat přes email nebo whatsapp. Klasické volání by bylo drahé, protože jsem často na cestách do zahraničí.
babybjörn lehátko
Dobrý den Nabízím nová a použitá babybjörn lehátka včetně příslušenství za velmi přijatelnou cenu. Mám lehátka kolem 3000kč jako nové pro náročné maminky i lehátka do 2000kč ve velmi dobrém stavu. Občas se objeví i úplně nové lehátko. Lehátka za mimořádně nízkou/akční cenu nebo za symbolickou cenu (do 1500kč) pro maminky s nižším příjmem nabízím jen ve své skupině! Mou skupinu najdete na Facebooku pod názvem: Babybjörn bazar - obchod s použitými lehátky odkaz do skupiny níže: Sídlím v Praze na Opatově a zasílám klasicky i na dobírku po celé ČR a SR. Budu se na vás těšit PS: Celou nabídku najdete ve skupině. Pokud nemáte Fb, můžete mě kontaktovat přes email nebo whatsapp. Klasické volání by bylo drahé, protože jsem často na cestách do zahraničí.