inzerce, prodej, prodám, bazar

ValetPRO Snow Foam Combo2 5 l

Kategorie: Příslušenství

Aktivni pěna 5 l
ValetPRO Snow Foam Combo
ValetPRO Snow Foam Combo2 5 l
Podobné inzeráty
Leštící kotouč MEGUIAR'S Soft Buff Foam Cutting Disc 5" 3ks
Dobrý den, prodám výše uvedené kotouče Meguiars. Stav nové, nepoužito. Lze zakoupit i po 1ks za 150kč/ks. Bližší popis zde: V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat mailem, děkuji.
Project-F Dark wax applicator - Aplikátor na vosk
Tento aplikátor je vylepšen technologií laserového výřezu. Díky složení paměťové pěny Dura-Foam je ideální pro všechny typy lakovaných povrchů, plasty, skla a další jiné materiály. Práce s tímto pěnovým aplikátorem je bezpečná díky svému složení, které absorbuje ideální množství produktu. Díky správnému kulatému tvaru se dostanete i na méně přístupná místa. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 79kč.
Project-F Dark Tire applicator- Aplikátor gelu na pneumatiky
Aplikátor pneumatik je jedním z nejčastěji používaných výrobků. Každý, kdo pečuje o svůj vůz, věnuje zvláštní pozornost čistým a upraveným pneumatikám. Díky našemu aplikátoru je aplikace produktu mnohem jednodušší. Díky svému složení paměťové pěny Dura-Foam a lze jej použít na více krát. Svou velikostí padne přímo do ruky. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 79kč.
Napenovac na vapku karcher K
Prodam 2x pouzity napenovac, nevhodny darek, zakoupeny Leden 2023, doklad- v zaruce, puvodne stal 1490kc, necham za 1000kc. Auto Finesse Foam Lance V2 - profesionální napěňovač. Díky otočné regulaci si můžete nastavit jak intenzitu, tak i šířku rozprachu. Velká nádobka s širokým hrdlem zajistí snadné nalévání. Objem nádobky 1,5 L zajistí méně časté dolévání a širší dno zabrání převrhnutí a vylití.