inzerce, prodej, prodám, bazar

VÁLCE LUČNÍ, POLNÍ

Kategorie: Zemědělská technika

VÁLCE LUČNÍ ROZMĚRY 100X50 14X 5000/KS
ceny jsou bez DPH

vyzvednutí Bečváry 193,po-pá 7-15:30
telefon:
VÁLCE LUČNÍ, POLNÍ
Podobné inzeráty
Luční brány Agrofactory
ZÁBĚR OD 3m DO 8m Luční a polní brány lze využít k péči o louky a pastviny a k zarovnávání zemědělské půdy. Úprava na loukách a pastvinách se provádí za účelem rozprostření krtinců, loje a zarovnání povrchu. Brány se dokonale přizpůsobí obdělanému povrchu půdy, mají vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Luční brány lze využít pro pole, louky, pastviny. Luční brány nejen, že rozhrnou krtiny, ale současně svými hroty naruší travní drn, případný mech i travní plsť. Mají funkci vertikutátoru na louce. Narušením drnu se umožní lepší přístup vláhy a výživy do půdy a podpoří se růst a odnožování trav. Dodáváme ve 4 řadé variantě, z důvodu vyšší užitné hodnoty. Připojení přes tříbodový závěs, možnost oboustranného použití, ostré a jemné pracovní prvky. Možnost mechanického/hydraulického rozkladání.
Luční válce polonesené
Prodám luční válce polonesené, hydraulicky rozkládané. Průměr 125cm, šířka válce 2metry,celkový záběr 6 metrů. Možnost dotížení vodou. Plně funkční, folo ilustrativní,ale stejný typ.
Luční a polní brány rozkládací
Luční a polní brány - jedná se o zemědělský stroj pracující na povrchu, používaný v předjaří na kypření vrchní vrstvy půdy, kdy nadměrná vlhkost znemožňuje použití agresivnějších zemědělských strojů. Díky branám můžeme odstranit krustu vytvořenou na svrchní vrstvě a pole uhladit. Tím se zabrání nadměrnému výparu půdy z jejích hlubších vrstev. Tento postup se provádí před setím. Brány se také používají k rozbíjení hrud, ničení plevele, zakrývání semen po výsevu, rozhrnování krtinců, valů a jiných nerovností. Půda díky vláčení snáze ztrácí vláhu z vrchních vrstev a rychleji se prohřívá, což má za následek urychlení termínu setí. Montáž: 3-bodové KAT 1 Oboustranné pracovní prvky, litina COMBO (2,2kg) - na louku a pole Pracovní záběr 200cm Transportní rozměry 110cm x 79cm
Polní, luční branový díl 42 kg
Prodám polní,luční branové díly 42 kg osazené zuby B1. cena dílu 5 Kč + dph
Polní luční branový dilec 34 kg
Prodám polní,luční bránové dílce 34 kg se zuby A1. Cena 4950 Kč bez DPH
Nový luční a polní vozík šíře 6,0m.
Nový luční a polní vozík šíře 6,0m. 6m pracovní šířka Počet řádků 4 Počet odlitků 74 Hmotnost 650 kg Hydraulicky skládací - 1 válec Kontaktujte také přes WhatsApp +48 Export: POUZE ČISTÁ ČÁSTKA K PLATBĚ (s platným číslem DPH EU) Možnost dopravy po celé Evropě.