inzerce, prodej, prodám, bazar

Valach na prodej

Kategorie: Koně

Nabízím k prodeji valáška, kříženec hafling x arab, letos mu bude 16 let. Koník je zdravý, velmi dobře krmitelný, veterinář i kovář bez problémů, přepravák taktéž v pohodě. Je zvyklý 24/7 venku ale nemá problém ani s boxem. Je znalý práce ze země, velmi ochotný a vděčný za pozornost. Na jízdárně je tlačivější, v terénu statečný, nelekavý, dopřednější. Nemá problém s dopravou ani ve městě. U nás využíván jen rekreačně na vycházky a čundry. Hledáme pro něj nový domov z důvodu nelepšícího se zdravotního stavu majitelky. Ideálně rodinná stáj. Jen do dobrých podmínek, v případě korektního rychlého jednání sleva na cestu.
Valach na prodej
Podobné inzeráty
Valach A1/1 šiml
Zvažuji prodej čerstvě sedmiletého valacha a1/1, KVH 175cm. 100% zdravý. Zvyklý na režim 12/12. Nyní ve výběhu sám, byl zvyklý i na menší stádo. Na jeho případný prodej nespěchám. Potřebuje k sobě jistého a zkušeného jezdce, což mu nabídnout nemohu. Učil se na něm i začátečník. Valach delší dobu nepracuje..Pouze se země - Bude tedy nutné si jej přijezdit dle svého. Prodám pouze milujícímu majiteli, valach je velmi kontaktní a pro svého člověka udělá cokoliv. V případě dotazů jsem k dispozici. Volat pouze po předchozí dohodě. Prvotní kontakt skrze whatsapp / sms / iMessage. Překupníci a děti nevolat vůbec!! Cenu dohodou. Záleží mi především na tom, kam by šel.:-) inzerát je aktuální do smazání
Krásný lusitano valach na prodej
Krásný 6ti letý lusitano valach po Suspiro x Icaro na prodej. Vhodný spíše pro zkušenějšího jezdce. Zvyklý na drezurní práci a terén. Na ošetřování bez problému a zvyklý na kováře i veterináře. Valach je komunikativní a má velmi milou povahu. Cena k jednání. Video:
Minipony s pp, pony valach, 6let
Prodám hodného poníka s pp. O: April Moonlight M: Riwa. Cca 100cm, mohutnější stavby těla. Očkovaný, odčervený, koprologie v pořádku, krve hotové, pravidelné korektury, papíry v pořádku. Zatahaný, obsedlý. momentálně nepracuje. Dcera preferuje druhého poníka, se kterým se valach i špatně snáší ve stádě. To jsou důvody prodeje. Je velmi komunikativní a je rád s lidmi. Valach má volnější vaz v koleni. Řádně vyšetřeno veterinářem. Bez medikací, komplikací, neomezuje ho to a nikdy nebude. Pracovat a zatěžovat nohu může dle vet libovolně. Více ráda řeknu po telefonu. Na sms a emaily nereaguji!!! Pony není věc, o které bych se rozepisovala ve zprávách. do cca 100km možno dovézt.
3,5 letý extra hodný valach po Aristo Z
3,5 letý valach po Aristo Z narozen 11.05.2019 - Bezproblémově obsednutý, před obsedáním hotové zuby a fyzioterapie - V základním výcviku (již malé skoky i v cizím prostředí) - Nyní hotová i chiropraxe - Očkovaný, odčervený, hotové krve - Absolutně bezproblémový na přepravu - Zvyklý na kolotoč, výběh Valach je naprosto hodný. Vyhotovené RTG včetně zad. Aktuální foto a video k dispozici.
Valach po Aristo Z
Prodám letos tříletého valacha po Aristo z matky po Hanoverský Lopez. Valach je 164cm vysoký KVH a ještě poroste a zmohutní. Valach vyniká velmi dobrým pohybem a dobrou skokovou schopností. Na ošetřování, kováře a veterináře bezproblémový. Je velmi charakterní a kamarádské povahy. Cena: 160 000,- + Dohoda možná.
Šikovný mladý valach do drezurního sportu
Nabízím k prodeji mladého valacha polského chovu do drezurního sportu nar. 2018, KHV je 160 cm. Valach je velice učenlivý a šikovný, pracuje v tréninku výkonnostně na st. Z, výborně spolupracuje s jezdcem, je klidný a pro svůj výborný charakter je vhodný i pro juniora. Valach má velice pěknou mechaniku bezproblémový, hodný na veškerou manipulaci, zdravý bez vad a zlozvyků.Chodí pravidelně do terénu, je klidný, odvážný a bezpečný. RTG je k dispozici. Ustájen je v Polsku, cena a více info na dotaz.