inzerce, prodej, prodám, bazar

Valach 9r shagya

Kategorie: Koně

Ponúkam na predaj 9r valacha plemena Shagya arab( z dôvodu nelicentovaneho žrebca zapísany polovičný pôvod) výška cca 155-160cm.
Koník je ideálny pre skúsenejšieho jazdca na dlhé potulky prírodou,pod dozorom aj pre šikovného juniora/dieťa...
Nevykopáva ani sa nevstáva na zadné,neni agresivný.
Naopak vyhľadáva kontakt,má rád prácu zo zeme ale rýchlosť je jeho druhé áče do 70-80cm. U nás využívaný aktualne v jazdeckej škole, ale minulý rok bol v prenájme a jeden jazdec mu vyhovuje určite viac ako jš-to je aj dôvod predaja.
Možnosť vymeniť za plemeno vhodnejšie na výuku jazdcov(max do 16r).
Aktuálne je 24/7 s prístreškom,je zvyknutý aj v boxe ale vonku mu to vyhovuje určite viac. V lete je vo veľkom stáde na 50ha.
Konštitučne max pre jazdca do 70kg..
Predaj nesúri!
Cena 3500€+dohoda
Viac info 0919062092
Valach 9r shagya
Podobné inzeráty
Připouštění plemenným hřebcem Shagya Arab
Pro sezónu 2023 nabízím připouštění shagya arabským hřebcem 2522 Saklavi VII-CZ Sonador. Nar. 2011 z 78/39 Sahara CZ-Sh-A-251 po plnokrevném hřebci 2897 Shamir Ibn Ansata Sinan (CH). Hřebec je sportovně využíván. Aktuální výkonnost S:ZL, D:L, E:ST. Je všestranný, velice charakterní a inteligentní kůň. Vyznačuje se klidnou a vyrovnanou povahou, kterou předává na potomky. Je snadno jezditelný, ježděn ženou. Rychle se učí, prokazuje všestrannost plemene a jeho využití. Hřebec je mohutný, čtvercového rámce s pevnou kostrou a pro své plemeno nadstandartními tělesnými rozměry, v PK zapsáno KVH 161, Ohol 21. Má pevná a zdravá kopyta (chodí na boso). Pohodlný, prostorný pohyb. Vyvážený a jistý na nohou. Příjemně temperamentní a rychle se učící. Odolné zvíře, ustájen pastevně 24/7. Netrpí na sarkoidy, nebyl nemocný. Díky svému původu předpoklad, že i jeho potomci budou všestranně využitelnými a spolehlivými koňmi, ať už do sportu nebo k aktivní rekreaci. Charakterní kůň se skvělým původem a schopnostmi. Více informací o hřebci a jeho původu lze nalézt v online plemenné knize : Hřebec stojí na Severní Moravě, u Českého Těšína. Připouští přirozeně, z ruky. Požaduji platné očkování, krve a stěry (klisny mající pod sebou hříbě nemusí mít stěry). Cena pro Sha 8000,- (6000,- s výkonností klisny) Ostatní 6000,- Klisny mohou být po dobu připouštění pastevně ustájeny, vyšetřeny. Poslední fotky potomci (shagya arabi).
Valach Shagya arab mozna vymena
nabízím valacha plemene shagya arab, narozen březen 2009, vyska asi 160cm, u byvalych majitelů základně obsednuty ve 12ti letech, valasek ma drobne artriticke zmeny na LP- Rtg k dispozici, nekulha je bez obtíží vhodny na rekreacni ježdění pro zkušeného člověka, v terenu doprednejsi, neni vhodný pro začátečníka, cena 40000,- nebo mozna vymena za kone pro začátečníka volejte po 18. Hodině, sms ci email kdykoliv
Kůň-valach prodej
Nabízím k prodeji valach, Shagya arab, 5 let, prace pod sedlem, na jizdárně i v terénu. Salim je naučený tahat kočár, v současnosti tahá GIG- dvoukolový kočár. Vodění na vodítku za dalším koněm bez problému, strouhání kopyt bez problému, veterinář rovněž, kontrola zubů p. Plch, Ochota, inteligence, chytrost, spolehlivost jsou Salimovi přednosti.
Klisna Shagya arab do vytrvalosti, 9let, video
Prodám excelentní Shagya arabskou klisnu do vytrvalostního sportu, nar. 2014, č.lic. KJ0VQI, připravována na sezonu 2023. Matka Sheursa-foto3 (pravá sestra valacha Shekel), otec Saklavi VI-CZ Hasim (endurance ST)-foto4. Klisna s velkou perspektivou do mezinárodních závodů. Výpis závodů foto5. Cena k jednání 10 000Euro video - Shanti 4-letá.
Krásný arabský hřebeček
Nabízím krásného arabského hřebečka nar. 20.5.2022. Matka Shagya arab Daniela, zapsaná v hlavní PK Shagya araba. Otec plnokrevný arab Hanine Al Shahania. Hřebeček je očipovaný, zapsán do knihy arabského koně.Po matce i otci předpoklady do sportu (matka Daniela je příbuzná známého Deana-Deanova matka je Daniely babička :-) stejný otec 673 Saklavi I-CZ Galán; otec Hanine má vyběháno ve vytrvalosti CEI * 100km). Hřebeček je zvyklý základním návykům-ohlávka, vodění, zvedání nohou, ošetřování. Pravidelně odčervován, kovář. Nyní je 24/7 venku na pastvině s přístřeškem. S matkou a starai klisnou. Prosím jen vážní zájemci, hledám pro hřebečka skvělého majitele, koník bude vhodný jak do sportu, tak i jako luxusní rodinný koník. Na fotografiích mu byly 4 měsíce. Posledni foto aktualni.Více informací na tel.322, Cena dohodou.
Prodám hřebečka Shagya Arab
Prodám hřebečka Shagya Arab 5/2022, základní návyky, nekonfliktní. Levně,více info. Dohoda jistá vice info na telefon.