inzerce, prodej, prodám, bazar

Vajíčka z domácího chovu

Kategorie: Drůbež

Prodám domácí vajíčka i nasadová slepičí.Cena za jedno vejce je 6 Kč.
Vajíčka z domácího chovu
Podobné inzeráty
Domaci vajicka z domaciho chovu
Nabizim vajicka z domaciho chovu 5kc kus.Staci sms.Do ol po dohode dovezu
prodám vajička z domácího chovu 5 kc
Prodám vajíčka z domácího chovu za 5 Kč za kus
Česká zlatá kropenka - násadová vajíčka
Prodám násadová vajíčka z vlastního chovu. Čisté plemeno, 18 slepiček + 3 kohouti. Vajíčka jsou pravidelně otáčena v obracečce vajec. Nejlépe osobní předání nebo pak poštou, druhý den máte vajíčka doma. Jen volat, na sms nemám čas odpovídat
Násadová vajíčka zdrobnělých Brahmánek koroptví vlnitých
Beru záznamy na násadová vajíčka zdrobnělých Brahmánek koroptví vlnitých Vajíčka pocházejí z úspěšně výstavně vedených chovů. Jsou každý den otáčena a skladovaná v předepsaných podmínkách. Vajíčka zasílám pečlivě zabalené poštou. Cena 30kč/ks Omezené množství Osobní odběr nebo posílám poštou přes EMS ( do druhého dne doma) Platba předem na účet!
Násadová vajíčka Ayam Cenami
Dobrý den, prodám násadová vajíčka AC z voliérového chovu. Kohout výstavní - bez vad. jazyk černý, zbarvení dle standardů. Slepičky - černé běháky, drápy, zobák, hřeben, laloky, ušnice, obličej, oči i jazyk. Cena 40 Kč/ks. Vajíčka jsou z tohoto týdne 13-19tého února, sbírána dvakrát denně. Vajíčka jsou minimálně znečištěná, pravidelně otáčená, uložená v obilí. Výsoká líhnivost /oplozenost - 85/90%. Možné osobní předání Olomoucko - Hlubočky večer. Nepravidelně možno vyzvednout v Praze Vršovicích - u nádraží.... Možné zaslat i poštou. Balné + 100 + poštovné. Přijímám rezervace na dvou-třídenní kuřátka - 150Kč kus.
Domácí vajíčka z volného chovu
Nabízíme domácí vajíčka z volného chovu, na slámové podestýlce. Slepičky jsou krmené kvalitní směsí bez GMO, pšenicí, sušenými skořápkami a tím, co si sami nahrabou. Vytváříme pro ně "slepičí les", který je zatím mladý, ale nějakou přirozenou potravu již slepičkám nabízí. Vajíčka jsou velikosti M a L. Plato po 10 ks.