inzerce, prodej, prodám, bazar

uzdečka Shockemoehle

Kategorie: Koně

moc pěkný stav, černá Cob
uzdečka Shockemoehle
Podobné inzeráty
Moravský teplokrevník - klisna
Nabízím k prodeji krásnou, mohutnou klisnu Moravského teplokrevníka (Furioso), stáří 15 let, KHV cca 172cm. Nikdy neměla hříbě. Je velmi vnímavá, citlivá a s velkým srdcem. Velmi lehce krmitelná, nedekována, naboso. Pravidelně odčervená, očkovaná, korektura kopyt, zuby dělané předloni. Na ošetřování, čištění zlatá. Kovář bez problémů, veterináře se trochu bojí, VET jako žena je lepší ( pravděpodobně špatná zkušenost z minulosti ). Není zlá, zákeřná, nekope, nekouše. Sveze kohokoliv. V mládí ji učili na chomout ale nepokračovalo se v tom. Vlastním ji 7 let a ježděna pouze rekreačně, posledního 1,5 roku skoro nic nedělá ( občas vyjížďky ). Ve stádě a s ostatními koňmi nekonfliktní. V mládí údajně utrpěla úraz PZ nohy ( flegmóna ) a má trochu měkčí zadní spěnky - v ničem ji to neomezuje, normálně vždy jezdila a pracovala bez problémů, u mě se flegmóna nijak neprojevila. Ideální je pro ni výběh celý rok 24/7 s otevřeným boxem/přístřeškem ( tak ji mám nyní ). Na noc box a přes den výběh taky v pořádku. Celý život semnou měla v klidu a bez stresu, tak bych chtěla, aby to tak zůstalo. Prodám ji do společnosti koní a nebo člověku, který se ji bude aktivně věnovat. Je to obrovský srdcař, a když si člověk získá její srdce, větší lásku nenajde. Před případným prodejem bych chtěla navštívit a podívat se na místo, kam půjde nebo alespoň vědět do jakých podmínek. Také bych chtěla, aby potencionální majitel neměl problém, kdybych ji chtěla někdy po domluvě navštívit. Záleží mi na tom, kam a ke komu půjde. Na prodej nespěchám, mou prioritou je pro ni najít stabilní a skvělý domov, kde zůstane už pokud možno natrvalo. Prodám ji s kompletním vybavením - sedlo, uzdečka, ohlávky, podsedlovky, lonž, ... ( vše zahrnuto již v ceně ) Překupníci, špekulanti a lidé, co berou koně jen jako živý nástroj mi ani nevolejte. Na splátky neprodám. Psát spíše SMS, jakmile budu moct, odepíši/zavolám.
Shetty
Prodám kobylku shetland pony 100khv po schvacení 15let hodná bez zlozvyků i s vybavením uzdečka sedlo čištění deka k detem hodná do vhodnych a dobrych rukou je to mazel bohužel nemame podmínky vice info a foto po emailu
Irský cob
Prodám klisnu irskeho coba, 13 let, hodná na ošetřování, pod sedlem hodná, citlivá, vyžaduje klidného jezdce, zvyklá na režim 12/12, ve stádě nekonfliktní, zdravá. Prodej z rodinných důvodů, i s výstrojí (deky, uzdecka, sedlo).Havlíčkův Brod.
TOP pony do sportu
Nabízíme k prodeji našeho 11 letého Welsh poníka typu A. Je to valach, prokvetlý ryzák a měří 131 cm. Je pravidelně očkovaný vč. herpes, odčervený, pravidelně strouhaný (neokovaný), bez zranění. Na ošetřování bezproblémový. Přeprava, veterinář i kovář bez problémů. Zvyklý na pravidelné tréninky vč. skokových. Na lonži bez problémů. Při práci hodný, pozorný, dobře reaguje na ruku a holeň jezdce. Nejvyšší výkonnost SP, aktuálně SP*. Na závodech hodný, zvyklý na opracovišti jak s poníky, tak s velkými koňmi. Účast na MČR, Channel Star, letos účastníkem Národního poháru. V minulosti účast na závodech ve všestrannosti, nyní pouze parkur. Součástí prodeje i výbava: - komplet uzdečka vč. otěží - cca 10 x podsedlová dečka vč. čabrak - poprsník - podbřišník - kamaše (tréninkové, závodní) - stájové deky ( 400g s krkem, 300g, 250 g, lehká stájová) - pláštěnka - 2x bederní deka - cca 3 ohlávky V případě zájmu pište na tomanovat@ nebo volejte na níže uvedené tel. číslo.
Charakterní pony do sportu
Dobrý den. Prodám velmi charakterního 5 letého valacha typu sportovní pony. 131cm khv. Pony jménem Dark Orion Chocolate se výborně hodí pro dostihový sport. Velmi úspěšný. Výherce Lysé nad Labem 2022. Poslední dostih v Mostě (ukončení sezóny) 2 místo. Na ošetřování moc hodný jen u krmení musí mít svůj klid. Zvyklí na box i 24/7 venku. Nekovaný, pravidelně odčervovaný, očkovaný, krve hotové. Venku dopředný, spíše pro zkušeného jezdce. Na jízdárně sveze i malé dítě. 100% zdravý, dobře krmitelný. Prodám s vybavením (sedlo, podbřišník, podsedlovka, uzdečka…) V minulém roce (2022) se účastnil Hobby parkurových závodů a jízdy zručnosti. Koník je velmi energický rád a velmi ochotně pracuje, učí se rychle je vnímavý. Musí mít dostatek práce a pravidelný pohyb jinak dá dost najevo svůj přebytek energie. Ustájen v Js Valentová Horní Slavkov. Cena i s vybavením 110 000,- Kč Bez vybavení 120 000,- Kč Zájemci volat na: Valentová.
Sportovní ponny na prodej
Prodám 17 letého valacha Welsh cob. Narozen 27.7.2005. Kovář a veterinář bez problémů, zdravý. Osedlaný, zvyklý na práci, je vstřícný a ochotný. Ideální pro dítě či dospělého jezdce, povahově velmi klidný, hodný.KVH 125 cm. Máme za sebou i pár hobby závodů. Cena včetně vybavení, sedlo, dečky, ohlávky, uzdečka, opucka. Více info telefonicky.