inzerce, prodej, prodám, bazar

Uzávěr

Kategorie: Příslušenství

Prodám uzávěr palivové nádržě.
FAB 6026 Favorit,Felicia originální balení.
Cena plus balné.
Uzávěr
Podobné inzeráty
Project-F WASH BOX - kbelík (12,5 litru) + filtr nečistot
Toto praktické kbelík o objemu 12,5l je nedílnou součástí při důkladném mytí vozidla, motocyklu či lodi. Existuje mnoho kbelíků různých značek, které nabízejí zbytečně velká objemná vědra. My jsme se rozhodli vytvořit pro Vás ideální objem kbelíku, kterým umyjete nejen celý vůz, ale je chytrý i při uskladnění ať už v garáži nebo v samotném vozidle. Vědro WashBOX je také vybaveno velmi těsným uzavíratelným víkem, které zabraňuje rozlití vody. Tvar kbelíku je uzpůsoben k tomu, aby se do něj bez problémů vešla ochranná vložka - Scratch shield (slouží jako sítko na dně kbelíku které pomáhá udržet nečistoty na dně kbelíku). Ochranná vložka Scratch shield je součástí balení. Použití kbelíku WashBOX: Vozidlo opláchněte vodou nebo vapkou od volných nečistot směrem zdola nahoru. Spodní části vozidla jsou vždy nejšpinavější, proto oplachováním zdola nahoru tak nejdéle rozmočí nečistoty. Pomocí mycí rukavice namočené v kbelíku spolu s autošamponem začněte mýt vozidlo shora dolů, tedy od nejčistší části po nejšpinavější. Následně opláchněte vozidlo vodou nebo vapkou shora dolů, aby se stékající voda dostala do všech i méně přístupných míst. Na závěr je důležité vozidlo osušit abyste tak předešli nehezky vypadajícím zaschlým kapkám. Materiál: PP Plast, Barva: černá + červený uzávěr / červená + černý uzávěr, Objem: 12,5 litru, Velikost: 27cm x 27cm x 27cm. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Zvýhodněná cena za komplet 439kč.
Project-F WASH BOX - červený kbelík (12,5 litru) 2
Toto praktické kbelík o objemu 12,5l je nedílnou součástí při důkladném mytí vozidla, motocyklu či lodi. Existuje mnoho kbelíků různých značek, které nabízejí zbytečně velká objemná vědra. My jsme se rozhodli vytvořit pro Vás ideální objem kbelíku, kterým umyjete nejen celý vůz, ale je chytrý i při uskladnění ať už v garáži nebo v samotném vozidle. Vědro WashBOX je také vybaveno velmi těsným uzavíratelným víkem, které zabraňuje rozlití vody. Tvar kbelíku je uzpůsoben k tomu, aby se do něj bez problémů vešla ochranná vložka - Scratch shield (slouží jako sítko na dně kbelíku které pomáhá udržet nečistoty na dně kbelíku). Ochranná vložka Scratch shield není součástí balení. Použití kbelíku WashBOX: Vozidlo opláchněte vodou nebo vapkou od volných nečistot směrem zdola nahoru. Spodní části vozidla jsou vždy nejšpinavější, proto oplachováním zdola nahoru tak nejdéle rozmočí nečistoty. Pomocí mycí rukavice namočené v kbelíku spolu s autošamponem začněte mýt vozidlo shora dolů, tedy od nejčistší části po nejšpinavější. Následně opláchněte vozidlo vodou nebo vapkou shora dolů, aby se stékající voda dostala do všech i méně přístupných míst. Na závěr je důležité vozidlo osušit abyste tak předešli nehezky vypadajícím zaschlým kapkám. Materiál: PP Plast, Barva: červená + černý uzávěr, Objem: 12,5 litru, Rozměry: 27cm x 27cm x 27cm. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 329kč.
Project-F WASH BOX - černý kbelík (12,5 litru) 1
Toto praktické kbelík o objemu 12,5l je nedílnou součástí při důkladném mytí vozidla, motocyklu či lodi. Existuje mnoho kbelíků různých značek, které nabízejí zbytečně velká objemná vědra. My jsme se rozhodli vytvořit pro Vás ideální objem kbelíku, kterým umyjete nejen celý vůz, ale je chytrý i při uskladnění ať už v garáži nebo v samotném vozidle. Vědro WashBOX je také vybaveno velmi těsným uzavíratelným víkem, které zabraňuje rozlití vody. Tvar kbelíku je uzpůsoben k tomu, aby se do něj bez problémů vešla ochranná vložka - Scratch shield (slouží jako sítko na dně kbelíku které pomáhá udržet nečistoty na dně kbelíku). Ochranná vložka Scratch shield není součástí balení. Použití kbelíku WashBOX: Vozidlo opláchněte vodou nebo vapkou od volných nečistot směrem zdola nahoru. Spodní části vozidla jsou vždy nejšpinavější, proto oplachováním zdola nahoru tak nejdéle rozmočí nečistoty. Pomocí mycí rukavice namočené v kbelíku spolu s autošamponem začněte mýt vozidlo shora dolů, tedy od nejčistší části po nejšpinavější. Následně opláchněte vozidlo vodou nebo vapkou shora dolů, aby se stékající voda dostala do všech i méně přístupných míst. Na závěr je důležité vozidlo osušit abyste tak předešli nehezky vypadajícím zaschlým kapkám. Materiál: PP Plast, Barva: černá + červený uzávěr, Objem: 12,5 litru, Rozměry: 27cm x 27cm x 27cm. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 329kč.
Nový nepoužitý kanystr 20L
Hrdlo kanystru je opatřené uzavíratelným mechanismem se zátkou, těsněním a jištěním proti otevření. Profilované boky kanystru zajistí pevný tvar, nedochází tak k prohýbání stěn vlivem tlaku. Kanystr je na vrchní straně opatřen praktickou rukojetí usnadňující manipulaci. Povrch kanystru je tradičně zeleno-olivově nabarven, materiál je tak ochráněn před korozí. Konečná cena s DPH Technická data objem 20 l rozměry 36 x 46 x 16 cm uzávěr s jištěním materiál kov těsnění gumové
ICE PROOF FOR DIESEL  - 250 ml přísada do nafty
ICE PROOF FOR DIESEL  - 250 ml Zimní přísada do nafty (koncentrát) Vlastnosti: Snižuje hranici filtrovatelnosti (CFPP) až na -26 °C (dle uvedené tabulky) (pokles hranice filtrovatelnosti závisí na hranici filtrovatelnosti a složení ošetřované nafty) Brání usazování parafínových krystalů v palivové nádrži Omezuje vystupování parafínových krystalů Použití: Určena pro ošetření běžné nafty. Vhodná i pro ošetření nafty, do které je přidáno maximálně 5 % bionafty. Přidat do nádrže nebo zásobníku na naftu Použít dříve, než teplota klesne pod 5 °C (podzim, zima) Dávkování: Jedna lahvička 250 ml ošetří 250 litrů nafty (1:1000) Lehkým tlakem naplňte požadované množství do odměrky v horní části nádobky. Uvolněte uzávěr a nalijte do naftové nádrže.
Střešní stan Escape 160 cm - prodloužený LED osvětlení USB
V NAŠÍ VZORKOVNĚ JE MOŽNÉ STŘEŠNÍ STANY VYZKOUŠET - OSAHAT SI JE, POLEŽET SI V NICH. PRO TY, KTEŘÍ JEŠTĚ VÁHAJÍ A NEMAJÍ JASNO, PRO JAKÝ TYP STANU SE ROZHODNOUT, TA JE TADY K DISPOZICI TAKÉ NAŠE PŮJČOVNA AUTOSTANŮ. Autostan Escape 160 cm prodloužený - LED osvětlení USB Na výběr písková nebo zelená barva. Střešní stan nejvyšší kvality. Zkušenosti získané během expedic umožnily zavedení drobných vylepšení, která se v továrních sériových produkcích nenacházejí. Stan bez předsíně. Předsíň lze dokoupit - viz poslední fotky. Popis výrobku: Dlouhá verze - vstup do stanu je ve větší míře zakryt. Podlaha je vyrobena z hliníku vyplněného izolační pěnou. Podlaha stanu poskytuje vynikající izolaci i při nízkých teplotách. Horní vnitřní vrstva absorbuje veškerou vlhkost. Na podlaze je matrace o tloušťce 6 cm se snímatelným potahem. Okna mají otevírací síť proti hmyzu, vnější rolety připevněné pomocí čepů a zevnitř těsný uzávěr. Vstupní otvory se sítěmi proti hmyzu a těsným uzávěrem. V horní části stanu je nastavitelná ventilace (se sítí) a 2 velké otevírací okna se sítí! Na oknech je všitý flysheet -profesionální fólie. Stan je zcela chráněn před nežádoucími návštěvníky (komáry, hmyzem). Samozřejmostí je vodotěsný kryt stanu. Součástí balení je taška na boty, LED světlo s nabíjením přes USB a 2,3 m teleskopický žebřík. Rozkládání stanu je velmi jednoduché - plné rozložení s okny za méně než dvě minuty, bez připevnění kolíků do okenic - několik sekund (testováno v dešti). Materiál: - stěny vyrobené z nejkvalitnější impregnované bavlny (plátna) o hmotnosti 280 g / metr (u většiny prodejců je materiál tenčí než 260 g), vyztužené ripstop síťkou v kombinaci s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající podmínky pro dýchání. Švy stěn jsou podlepeny, aby se zabránilo roztažení materiálu a průniku dešti. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) a 2 okna chráněné sítí a roletami zevnitř i zvenčí umožňují dokonalou regulaci teploty uvnitř. Za chladnějších nocí uzavíráme otvory na obou stranách, v teplejších nocích pouze sítě. Stan poskytuje pocit chladu i ve velmi horkém počasí. - flysheet - voděodolný polyester 420 D. Dodatečný rám zaručuje proudění vzduchu mezi flysheetem a střechou stanu. V tropech jsou nad střešními okny instalovány dvě profesionální fólie. - černý vnější obal - 100% vodotěsný, vyrobený z velmi silného a odolného PVC 580 g, s malým zipem pro snadné otevírání a zavírání. Stan má hliníkové montážní lišty a sadu držáků pro střešní nosič nebo lišty a šňůry připevněné k zemi. Kolejnice stanu lze namontovat podél nebo přes stan v závislosti na typu střešního nosiče, který máte. Stan lze otevřít do stran nebo do zadní části vozidla. Technická data rozměry v rozloženém stavu 165x310x126cm rozměry po složení 165x125x29cm rozměry místa na spaní 155x235 cm Hmotnost 50kg