inzerce, prodej, prodám, bazar

Úžasná planeta

Kategorie: Ostatní

Balíkovna 65kč
Zásilkovna 79kč

Úžasná planeta představuje 111 nejkrásnějších míst na Zemi. Zahrnuje všechny kontinenty a rozmanitá prostředí: ledovce, horská jezera, pouště, oceány, kaňony a téměř nedostupná zákoutí národních parků z celého světa. Mladý slovenský fotograf Filip Kulisev zachycuje svým aparátem krásu naší planety a připomíná nám křehkost našeho životního prostředí a zodpovědnost, kterou máme vůči budoucím generacím.
Úžasná planeta
Podobné inzeráty
Kniha – Planeta tajuplných světů – Výběr Reader´s Digest
Prodám knihu „Planeta tajuplných světů“. Autor: Výběr Reader´s Digest; rok: 1997; stav: top stav. Důvod prodeje: nemáme pro ni využití. Doprava dle dohody - možné je osobní předání v Praze (Chodov, Háje, Opatov), nebo zaslání (po platbě předem na účet) na výdejní místo prostřednictvím Balíkovny (65 Kč), případně Zásilkovny (79 Kč). Podívejte se i na mé další inzeráty, jestli by se vám případně hodilo něco dalšího z mé nabídky.
Planeta Země, od pólu k pólu
Planeta Země, od pólu k pólu
Vladimír Remek: POD NÁMI PLANETA ZEMĚ (1979)
Kniha Pod námi planeta Země. Ve velmi dobrém stavu. Autor: Remek Vladimír Rok vydání: 1979 Vydání: 1. Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy. Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Prodam planeta Zeme
Prodam planeta zeme 5 sanonu viz foto
Nabízím 222 DVD k pro...
Filmy pro pamětníky (35ks) Filmy novější (30) Filmy zahraniční (86) Dětské (11- Pat a Mat 1až6) Hudební (5) St:Komici 6-H.Lloyd a B. Keaton) Dokumentární (50-Úžasná planeta 1až10 + Divy světa 1až20 + Tajemství starověku 1až3 + Lidské tělo 1až3) a další dok: filmy.
Úžasná planeta 15 DVD
Viz. foto. Podívejte se i na mě další inzeráty, při rychlém jednání a odběru všeho sleva.