inzerce, prodej, prodám, bazar

Uvítací tabule na svatbu

Kategorie: Ostatní

Prodám uvítací tabuli na svatbu s nápisem Vítejte. Prostor pro doplnění vlastních jmen a data. Rozměr 81x57,5cm. Osobní odběr v Pardubicích.
Uvítací tabule na svatbu
Podobné inzeráty
Uvítací cedule - PŮJČENÍ
Dobrý den, nabízím k zapůjčení uvítací ceduli na svatbu, oslavu.
Samo nalepovací tabule na fixy, mazací na stěnu, nábytek
Poznejte tuto jedinečnou nalepovací tabuli na fixy. Je jedinečným doplňkem do každé kanceláře, pracovny, studentského pokoje, dílny nebo dětského pokoje. Můžete na ni psát odkazy, plánovat, zapisovat, děti mohou po ní kreslit nebo může sloužit k označování sklenic a dalších věcí. Tabule je vyrobena z prémiové fólie nejvyšší kvality s 3M lepidlem na zadní straně. K jejímu nalepení nepotřebujete žádné lepidlo, dobře se aplikuje i odstraňuje. Velkou výhodou je že ji můžete umístit kdekoliv bez potřeby vrtání. S touto samolepicí tabulí si vytvoříte místo na odkazy, myšlenky a nápady. Kreslení s fixy dokonale rozvíjí kreativitu, tvořivost a inteligenci. Tato tabule je jedinečný dárek pro děti ale i dospělé. Tabuli stačí nalepit a hned ji můžete používat. Montáž je velmi snadná. Stačí se držet umytého a odmaštěného, rovného povrchu a máte hotovo. Sada obsahuje: - 1x Bílá tabule 45x200cm - 4 fixy s houbou (3x černá, 1x červená)
Nalepovací tabule na fixy, mazací na stěnu, nábytek
Poznejte tuto jedinečnou nalepovací tabuli na fixy. Je jedinečným doplňkem do každé kanceláře, pracovny, studentského pokoje, dílny nebo dětského pokoje. Můžete na ni psát odkazy, plánovat, zapisovat, děti mohou po ní kreslit nebo může sloužit k označování sklenic a dalších věcí. Tabule je vyrobena z prémiové fólie nejvyšší kvality s 3M lepidlem na zadní straně. K jejímu nalepení nepotřebujete žádné lepidlo, dobře se aplikuje i odstraňuje. Velkou výhodou je že ji můžete umístit kdekoliv bez potřeby vrtání. S touto samolepicí tabulí si vytvoříte místo na odkazy, myšlenky a nápady. Kreslení s fixy dokonale rozvíjí kreativitu, tvořivost a inteligenci. Tato tabule je jedinečný dárek pro děti ale i dospělé. Tabuli stačí nalepit a hned ji můžete používat. Montáž je velmi snadná. Stačí se držet umytého a odmaštěného, rovného povrchu a máte hotovo. Sada obsahuje: - 1x Bílá tabule 45x200cm - 4 fixy s houbou (3x černá, 1
Klip rám áčko (střecha) velikosti A1
Pouze osobní vyzvednutí v Teplicích. Nutno opravit. Jedna strana popraskaná viz foto. Vhodné použití před prodejnu, případně jako uvítací tabule na svatbu.
Svatební uvítací cedule
Svatební uvítací cedule, mírně poškozený roh (zepředu není vidět) PC: 1400 Kč
Uvítací cedule ,,Vítejte na naší svatbě´´
Prodám krásnou stylovou uvítací ceduli s nápisem ,,Vítejte na naší svatbě´´ v přírodní barvě. Součástí je dřevěný stojan s drážkou, který desku skvěle udrží. Cena uvedena včetně poštovného. Koukněte i na mé další nabídky, možná Vás něco zaujme.