inzerce, prodej, prodám, bazar

Uv set

Kategorie: Plavky

Prodám úplně nové uv sety. Ten větší je pouze vypraný.
Velikost psaná 4-5 let a 7-8 let. Cena za set 200,-. Zasilkovna 79,-
Uv set
Podobné inzeráty
Plavkový set zn Triumph vel 80D/38
Nabízím tento luxusní 3 dílný plavkový set zn TRIUMPH vel 80D/38. Set sestává z plavkové podprsenky, bikinových a vyšších kalhotek viz obrázky. Kvalitní zpracování, krásná barevná kombinace, látka pruží. Set byl snad 2x nošen, jako nový, top stav. Pc cca 2599Kč. Nezklame
Plavky a tilko-set
Prodej jako set-plavky psané velikost Xxl,ale odpovídá spis Xl a tilko psané velikost L,ale odpovídá tak na L až Xl
Babymoov letní set Baby Orange UV dětské plavky
Prodám tento letní set na koupání pro děti ve věku cca od 10 do 20 měsíců. Obsahuje: sluneční brýle s UV ochranou, klobouček, 2-dílné plavky s UV ochranou 50+, sandálky (vel. 20-21, cca 12,5cm), voděodolný náramek (pro jméno dítěte) a velkou průhlednou přenosnou tašku s poutky materiál plavek: 80% nylon + 20% elastan materiál kloboučku: 100% bavlna Ze setu byly použity jen plavky. Preferuji osobní předání v Jesenici nebo na metru (ideálně Chodov, Českomoravská).
Set starších ručníků
Set starších ručníků (osuška + ručník). Jsou už tuhé, třeba by pomohlo vyprat a využijete třeba pro psa. Je mi líto je vyhodit, jinak jim nic není. Zásilkovna (79) nebo Balíkovna (65), případně možno osobně vyzvednout na Praze 10.
Dětský potápěčský set
Dětský potápěčský set pro malé plavce. Ploutve, brýle a šnorchl. Nový. Inzerát platí do smazání. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Plavací set 86/92
Plavkové tričko Nabaiji, 2x plavkové kraťásky, rukávky. Mám rovněž boty k vodě a klobouk. Osobně Brno/zásilkovna +80,-