inzerce, prodej, prodám, bazar

Utěrky na leštění

Kategorie: Vybavení dílen

Dobrý den,

Prodám vysoce kvalitní utěrky 40x60 cm z mikrovlákna vhodné obzvlášť na leštění a detailing. Neškrábou nové laky a nepouští chlupy, velmi vhodné na leštění a stírání citlivých povrchů jako jsou i nerez, lesklé plasty, sklo atd. Lepší na trhu nejsou. Cena za 1 ks 160 kč
Utěrky na leštění
Podobné inzeráty
Drzak na utěrky Tork Matic
Prodam novy original zabaleny drzak na uterky Tork Matic viz. Foto. Vkladaji se role Tork H1
Držák na utěrky
Nabízím nový zásobník na utěrky včetně jedněch utěrek
PRODÁM  HODINÁŘSKÝ  ROLLER NA LEŠTĚNÍ ČEPU
Prodám velice zachovalý, plně funkční hodinářský čepový soustruh „ ROLLER „, na leštění čepů, včetně příslušenství, v původní krabici . Příslušenství k soustruhu „ ROLLER „, je rovněž plně funkční a zachovalé. Podívejte se na další moje prodeje ! Děkují . Možná dohoda o ceně !
firemní stojan na papir- utěrky
firemní stojan na kolečkách akorát do dílny nemám na to místo cena dohodou
Pásová bruska
Prodám brusku na 50x1500mm pásy. Je téměř nová, vyrobila jen dva nože. Vhodná pro nožíře ale i další profese. Česká výroba, úplně nový motor 400V 1,1kW plus jeden starší jako náhradní, kvalitní frekvenční měnič, kontaktní kolo, úplně nové rolny. Přidám 18ks kvalitních pásů od zrnitosti 40 až po 2000 včetně leštění, většina pásů je nepoužitých, nastavitelný přípravek na výbrus nožů. K vyzvednutí v Humpolci, Praze nebo někde na cestě mezi těmito dvěma městy.