inzerce, prodej, prodám, bazar

Utěrky meradiso, sada 3 ks

Kategorie: Potraviny

100% bavlna, nové balení. Tento vzor se již neprodává (1x jednobarevná, 1x s puntíky, 1x vzor s pruhy). Pouze osobní odběr v Praze. Pište prosím na vawo(zav).
Utěrky meradiso, sada 3 ks
Podobné inzeráty
Prodejní stánek
Přenechám kompletně zařízený stánek na palačinky. Prodám zařízený prodejní stánek s palačinkami. Přenechám zařízený s veškerým vybavením od A do Z. Nůžkový stánek, plachty, dvouplotýnkový profesionální palačinkovač (průměr každé plotny 40cm), 2 plynové bomby, 3x skládací stůl, 1x pevný stůl, barový pult, lednice, bannery, umyvadlo, dřez, špachtle, dřívka, škrabka, nádoby na těsto a marmelády, naběračka, misky, mixér, lžíce, trychtýř, kbelík, tácky, příbory, prkénko, nože, cukřenka, ubrousky, konvice, prodlužovačky, rukavice, houbičky, zástěry, alobal, tabule, křídy, hřebíky, kladivo, utěrky, světla, teploměr, pokladna, nutelly, marmelády, potraviny pro výrobu těsta, HACCAP. Stánek splňuje veškeré hygienické požadavky. Palačinkovač je plynový, tudíž když na akci vypadne proud, máte velkou výhodu oproti ostatním stánkům. V případě zájmu zašlu další fotografie soukromě.
PRODÁM POMOCNÍKA DO KUCHYNĚ LEIFHEIT
Prodám kuchyňský držák. Například alobal, strecova folie, kuch.uterky atd. Materiál - nerez ocel od značky LEIFHEIT. Nejeví známky používání.
Ernesto / Sada 4 nožů na sýr
Sada 4 nožů na sýr -na měkký sýr -na tvrdý sýr -servirovaci vidlicka -nůž na parmezan nerezová ocel Nože jsou NOVÉ, nepoužívané, vč. originalniho balení
Vysoce kvalitní 7 dílná sada nožů NOVÁ zn. Bergner
Zcela NOVÁ 7 dílná sada nožů vysoké kvality zn. Bergner Mrkněte na všechny moje inzerce, stačí klik na moje jméno.
Sada příborů Rostex
Dobrý den, Prodám krásnou, kompletní sadu 24 ks příborů Rostex s dřevěnými rukojeťmi. Sada byla použita jen příležitostně. Cena nezahrnuje náklady na poštovné.
Sada na kliceni
Prodám novou sadu na domácí kliceni semínek (naklicovaci sada) značky Tescoma, včetně semínek. Zásilkovna 80 Kč, PPL balík pro Tebe 70 Kč, Balíkovna 65 Kč (vše jsou ceny při platbě předem). Preferuji mail.