inzerce, prodej, prodám, bazar

Utěrky 100% bavlněná utěrka likvidace.

Kategorie: Ostatní

Nová, bavlněná, velká, vaflová utěrka - motiv Kočky, Vinná réva, Jarní kvítek, Levandule. Cena za 1kus, i jednotlivě. Likvidace z bývalého obchodu.
Utěrky 100% bavlněná utěrka likvidace.
Podobné inzeráty
Utěrky různé
Utěrky látkové. 1) 4 ks bílá útěrky s mátově zelnými klikatými pruhy. Rozměr 50 x 70 cm. Poutko uprostřed hrany. Nepoužité. Jde o druhý, nevyužitý vzor z dvojbalení utěrek z Lidlu. 39 Kč za kus, nebo 119 Kč za všechny. 2) Bazalkově zelná utěrka (světle bazalková - foto zkresluje) s obrázkem bazalky. Poutko uprostřed hrany. 29 Kč. 3) Levandulově fialová utěrka (foto zkresluje) s nápisem Croatia a obrázkem levandule. Žebrovaná látka, poutko na třetině hrany. 19 Kč. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy) nebo případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.
Univerzální hadérky s použitím pouze s vodou
Dobrý den, prodám univerzální hadérky z mikrovlákna. Jsou jedinečná! Ceny od 100 Kč! Utěrka na nádobí 127, umývá se s ní nádobí pouze vodou (obsahuje stříbro, je antibakteriální, umyjete s ní i mastnotu s teplou vodou)! Absolute reliéfní utěrka pro kuchyň za 286 (nasaje hodně vody). Houba INVOLVER - zelená, žlutá za 359 (umožňují velmi rychle a kvalitně čistit silně znečištěné povrchy a odstraňovat odolné skvrny ze všech látek). Prací ubrousky Blanc za 362 Kč (krásně vyčistí látky od odolných nečistot). Mystik prášek za 146 Kč (v něm se jednou za čas perou hadérky a nebo pomocí něho se zbavíte extra odolných skvrn). Laska mini, sada pro péči o pleť, krku a dekoltu za 687 Kč. Houbička na ústní hygienu (2 ks) za 100 Kč. Odličovací houbička za 100 Kč. Utěrka «chlupatá» - na sklo, porcelán a výrobky z nerezové oceli za 100 Kč. Utěrka s drobným vzorem – univerzální za 100 Kč (výborná na odstranění různých nečistot).
Slunečnice bavlněná utěrka likvidace,
Nová, nevybalená, 100%bavlněná, velká, velmi krásná, vaflová utěrka - likvidace z bývalého obchodu. Motiv Slunečnice. Cena za 1kus, i jednotlivě.
100% bavlněná utěrka likvidace.
Nová, bavlněná utěrka, z likvidace bývalého obchodu. Cena za 1kus, i jednotlivě. Různé motivy.
Retro utěrky
Prodám nové utěrky - bavlna + len. Cena za kus menší uterka 15,- + větší utěrka 20,-
Greenway AQUAMAGIC UJUT utěrka univerzální
NOVÁ utěrka UJUT se používá pro odstranění různých nečistot z jakýchkoliv povrchů, včetně kovových a chromových povrchů. Nezanechává šmouhy a nepouští nitky. Nejpoužívanější utěrka na prach. Původní cena 309Kč.