inzerce, prodej, prodám, bazar

USA SPZ

Kategorie: Příslušenství

USA SPZ
Nepoškozená, nepoužitá
vydaná u příležitosti olympijských her.Přivezená z USA.
Viz foto
USA SPZ
Podobné inzeráty
Tažné Háky/Adaptery, made in USA.
Nabízím k prodeji tažné háky/adaptery pro USA vozidla. Různé druhy snížení, jak pro standardní vozidla tak pro zvýšené. Háky jsou made in USA/EU, masivností materiálu jsou USA nesrovnatelné s evropskou výrobou, nové, repasované či použité. Podrobné info,dohoda,vážnému zájemci na uvedený tel.
PLECHOVE CEDULE Z USA
Prodám plechove cedule dovoz z USA.Vhodne do baru,motorkářské hospůdky,klubovny nebo obýváku.Velke kus za 400kc a SPZ s prezidentem kus za 200kc a ty originál SPZ obě za 1000kc vhodné na veterány.
Staré poznávací značky USA spz. Dekorace na zed.
Autentické a originální odregistrované značky z aut, které brázdili silnice a dálnice v USA. Vhodné k dekoraci dílen, hospod a garáží, nebo pěkný dárek. Mám jich mnohem více než je vidět na fotkách. Rád pošlu odkaz s fotkami všech značek. Ceny se liší podle typu a stavu jednotlivých značek. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
spz "jirka"
SPZ "JIRKA" standartní rozměr SPZ 52x11,5cm, vylisovaný nápis, reflexní jako standartní spz. Osobní odběr Ostrožská Nová Ves nebo zásilkovna + 80Kč, zásilkovna "na dobírku" + 100Kč.
parkovací kamera na auto v rámu SPZ a vysílač
Parkovací kamera v rámečku SPZ Evropský rámeček na poznávací značku s kamerou je dobře přilnavý a velice pevně drží SPZ i přes to, když dojde k menší kolizi a nárazu. Rámeček je vyroben z pevného, kvalitního plastu. Tabulka s rámečkem pod SPZ je navržena tak, aby při jízdě nedošlo k její ztrátě. Tabulka obsahuje navíc rezervní kameru pro zpětné přehrávání. Plocha obrazu: 5,961 mm x 4,276 mm. Úhel zobrazení: 170°. Napájení: 12 V. Evropský rámeček na poznávací značku s kamerou specifikace: Rozměry: 545x145 mm Materiál: plast Rychlá a jednoduchá montáž Plocha obrazu: 5,961 mm x 4,276 mm osobní odběr Praha Radotín ale mohu přivést za menší poplatek na adresu Úhel zobrazení: 170° Napájení: 12 V Rezervní kamera pro zpětné přehrávání Vysílač Hyundai pro volání hudbu a nabíjení- nové jen vyzkoušené
Parkovací asistent s kamerou a 2 senzory a kamera v rámečku
Možnost osobního předání Praha 4 jinak odesíláme zásilkovnou nebo pplkou Parkovací asistent s kamerou a 2 senzory a kamera v rámečku SPZ Detailní popis produktu Parkovací asistent s kamerou a 2 senzory a kamera v rámečku pro SPZ Parkovací a couvací asistent - dva ultrazvukové senzory a kamera s nočním viděním v rámečku pro SPZ.. Unikátní parkovací asistent, který zaujme na první pohled hlavně svým celkovým provedením. A to z toho důvodu, že se nejedná o klasický koncept jednotlivých snímačů a kamery, ale že jde o držák SPZ, ve kterém jsou již dané snímače a kamera umístěny. Jedná se o kameru s nočním viděním a dva ultrazvukové snímače, které tak není třeba nikam dodatečně instalovat a bát se nezbytných děr ve vašem nárazníku. Jediné, co stačí udělat, je umístit právě tento parkovací asistent místo stávajícího držáku vaší registrační značky.Není to však jenom unikátnost spojené s provedením a také s jistotou vcelku jednoduché a také rychlé montáže. Zapomínat bychom rozhodně neměli ani na další výhody, kam se řadí třeba upozorňování na jakoukoliv překážku, která se objeví za naším vozem. Díky kvalitě senzorů nás tento parkovací asistent jednoduše upozorní akusticky vždy ve chvíli, kdy je překážka za naším autem. Kamera pak zobrazí pohled včetně grafického pravítka na lepší určení vzdálenosti od překážky. Vše navíc probíhá zcela automaticky, a to když zařadíme zpátečku. Kameru lze připojit do vašeho autorádia, pokud je vybaveno obrazovkou a klasickým video vstupem (RCA -CINCH), nebo lze kameru připojit j LCD monitoru, který není součástí balení Na blížící se překážku je řidič upozorněn také zvukovou signalizací. Přiblížení je indikováno pípáním se zkracující se periodou při větším přiblížení. Prodejní cena 849kč sleva- výprodej za 499kč