inzerce, prodej, prodám, bazar

Us svicení (moduly)

Kategorie: Tuning

Americké us sviceni moduly, moduly funguji pouze. a jednovlaknove zarovky.
Vice jak 2 roky na trhu, vice info sms.
Us svicení (moduly)
Podobné inzeráty
Americké svícení (US moduly)
Zdravím, nabízím US lights svícení (moduly) moduly fungují pouze na jednovláknové žárovky lze nainstalovat jak na moto tak i auto. K 1 páru modulů je v balení schéma zapojení. Popřípadě se dá na montáži dohodnout. Více info do zpráv.
US moduly dvě intenzity
Mám na prodej US moduly o dvouch intenzitách. Mám taky variantu s vypínači Nová verze modulu přeruší svícení při blikání. Video: možno zaslat zasilkovnou možnost montáže možnost kódování u značek VW, Škoda, Seat, Audi tyto moduly se neroztékají díky oddělení odporu
APR zapalovací moduly 1,8/2,0 TSI MQB
Prodám úplně nové, nerozbalené zapalovací moduly na TSI gen 3. K dispozici všechny barvy: červená, modrá, šedá. APR zapalovací moduly mají o 10% vyšší napětí = vyšší výkon, klidnější chod motoru. Možnost dodat další díly na úpravy koncernových vozů, včetně softwarových úprav od APR, Racingline, Integrated Engineering
U.S. moduly
Prodam U.S.light kit... Jedna se o moduly pro stale sviceni smerovych svetel na 40% , po vzoru americkych aut.
FORD MONDEO MK5 LED MODULY SET 4 KS
PREDÁM ZA VYNIKAJÚCU CENU SET LED MODULOV NA MONDEO MK5 RV OD 2015- 2020. SET POZOSTÁVA S 2KS LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL + 2KS LED DO OSVETLENIA ŠPZ. SVIETI NEPOROVNATEĽNE LEPŠIE AKO PÔVODNÉ SVETLO. LED MODULY MAJÚ CANBUS A NEUKAZUJÚ CHYBU VYPÁLENÝCH ŽIAROVIEK. CENA ZA SET 4 KS 699 KČ. POPRÍPADE PREDÁM AJ OSOBITNE LED DO ŠPZ 380 KČ, LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL 380 KČ) POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
FORD MONDEO MK4 LED MODULY SET 4 KS
PREDÁM ZA VYNIKAJÚCU CENU SET LED MODULOV NA MONDEO MK4 RV OD 2007- 2014. SET POZOSTÁVA S 2KS LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL + 2KS LED DO OSVETLENIA ŠPZ. SVIETI NEPOROVNATEĽNE LEPŠIE AKO PÔVODNÉ SVETLO. LED MODULY MAJÚ CANBUS A NEUKAZUJÚ CHYBU VYPÁLENÝCH ŽIAROVIEK. CENA ZA SET 4 KS 699 KČ. POPRÍPADE PREDÁM AJ OSOBITNE LED DO ŠPZ 380 ČK, LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL 380 ČK) POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.