inzerce, prodej, prodám, bazar

Úpravna vzduchu ventil

Kategorie: Ostatní

Úpravna vzduchu
Úpravna vzduchu ventil
Podobné inzeráty
Magnetická úpravna vody KRAFTING, provedení nerez DN 1"
Magnetická úpravna vody KRAFTING používá jako zdroj magnetického pole permanentní magnet (není třeba zdroj energie 230 V, ale je nutná montáž do potrubí). Při výběru magnetické úpravny vody musíte zohlednit předpokládaný průtok nebo dimenzi vodovodního potrubí (doporučená hodnota průtoku odpovídá připojovacím rozměrům, z tohoto důvodu k výběru postačuje jeden z dvojice parametrů). Více na: Používané cca 1 rok pořicovací cena: 2600Kč Moznost osobní odběr: Tišnov a Brno PřípadnĚ možné zaslat.
Ochlazovač vzduchu OneConcept Coolster
Prodám ochlazovač vzduchu OneConcept Coolster, byl použitý asi 3×. Profesionál na osvěžení během teplých letních dnů a nocí: 4-v-1 klimatizační zařízení oneConcept Coolster nejen rozproudí čerstvý vzduch, ale i ochlazuje, zvlhčuje a odstraňuje z něj prach a pachy, pomáhá dobře se nadechnout alergikům. Výkonný ventilátor oneConcept Coolster rozhýbe ve třech stupních až do 320 m³ vzduchu za hodinu. Nastavitelné lamely vzduchu proudícího ven a přepínatelná oscilace zajišťují lepší rozložení proudu vzduchu v místnosti - ideální na rozhýbání stojícího vzduchu. Kromě normálního provozního režimu jsou k dispozici další dvě individuální možnosti osvěžení: Přírodní režim simuluje sílící a slábnoucí přirozený vítr, zatímco režim spánku v noci postupně mírně snižuje činnost ventilátoru. Přepínatelný chladič vzduchu zajišťuje chlazení vzduchu v kanceláři nebo v obývacím pokoji. Z jeho 4litrového zásobníku na vodu se odpařuje během hodin do proudu vzduchu chladná voda, čímž se nejen snižuje teplota v místnosti způsobem, který je šetrný k životnímu prostředí a hospodárný, ale také se současně zvyšuje vlhkost vzduchu pro uvolněné dýchání. Pokud je třeba doplnit vodu, stačí jednoduše vytáhnout nádrž. Dva přídavné chladiče mohou zvýšit chladicí výkon energeticky úsporným způsobem. Zhluboka se nadechněte - s filtrem a ionizátorem proti zápachu a prachu. O čistý vzduch se stará vestavěný prachový filtr a přepínatelný ionizátor, které neúnavně odstraňují ze vzduchu částice prachu a zápachu, aby bylo dýchání chladného vzduchu dvojnásobně osvobozující. Všechny funkce se pohodlně vybírají pomocí dotykového panelu na zařízení nebo pomocí dálkového ovládání. Stávající časovač vypnutí se dá naprogramovat v krocích po 1 hodině až do 9 hodin.
Schneider Druckluft FDM/FF 1/2
Úpravná jednotka s mikrofiltrem WE 2-jitá 1/2" Schneider je úpravná jednotka se 2 články pro úpravu stlačeného vzduchu. Minimálně použité, perfektní stav. Mohu poslat přes Zásilkovnu nebo předat osobně.
Domácí úpravna vody - Culligan CZ odstraní mangan a železo
Domácí úpravna vody. Ele. řízená. Odstraní z vody mangan a železo, pokud je jich ve vodě příliš velké množství. Stáří 7 let. Máme již vodovod, nepotřebujeme. PC 38 tis. Skládá se z: Dávkovací čerpadlo GRUNDFOS DDE-P06-10 ,Zásobní nádoba na chemikálie (25 l), Impulsní vodoměr FLODIS DN 15 s čidlem Target 1 ks, Automatický filtr UFP 12. Držák na nádobu s chemikáliemi a držák na filtr k zavěšení na zeď. Stačí si domluvit instalaci, koupit naplň filtru a chemikálie. Kontakt na dodavatele předám. Předání Říčany.
Filtrační systém AP-02
prodám nevyužitý filtrační systém AP-02 AP-02 je nejmenší z řady komplexních úpraven. Toto zařízení od španělského výrobce je vhodné pro klienty, kteří nemají problém s dusičnany, ale voda jim nechutná nebo zapachá chlórem. Svým využitím se úpravna hodí takřka pro každou domácnost. Výhodou zařízení jsou také malé rozměry a jednoduchá údržba. Naše společnost má pro toto zařízení výhradní zastoupení pro českou republiku a žádná jiná společnost Vám proto stejný model nenabídne. AP-02 se vyznačuje 3-stupňovým filtračním systémem zakončeným UV lampou s germicidní zářivkou Philips. Díky použití nejkvalitnějších materiálů je úpravna maximálně spolehlivá a při dodržování pravidelného servisu Vám bude sloužit mnoho let. Mechanické filtry zachycují plovoucí nečistoty a drobné částečky rzi, písku a dalších nečistot z vodovodního řadu nebo studně. Částečky větší jak 5 mikrometrů se zachytávají na těchto filtrech se 100% účinností. Filtr s aktivním uhlím pohlcuje mnoho chemických látek a sloučenin jako například chlór, pesticidy, trihalomethany a další. Aktivní uhlí také odstraňuje nepříjemné pachy a zlepšuje výrazně chuť vody. UV - lampa s 6 Wattovou germicidní zářivkou Philps zajišťuje absolutní bakteriologickou ochranu. Oproti tradičním systémům má AP - 02 tyto výhody : malé rozměry jednoduchá montáž výhodná cena výstupní kohoutek z nerezové oceli s keramickou vložkou
Odvlhčovač Rohnson R-9816 Ionic + Air Purifier
Top stav, málo používaný. Odvlhčování, čištění vzduchu, ionizátor, kapacita nádržky 6,5 l, výkon 16l/den. Nezávislé čištění vzduchu: Po aktivaci funkce nezávislého čištění vzduchu odvlhčovač pracuje jako samostatná čistička vzduchu v dané místnosti. Přístroj čistí vzduchu pomocí ionizačního a uhlíkového filtru. Výkon odvlhčování (při 32 °C a 80% RV): 16 litrů/den Vhodný pro prostory do 100 m Ergonomický systém proudění vzduchu pro snížení hluku (při nízké rychlosti jen 37 dB) Kapacita zásobníku na vodu: 6,5 l Provozní teplota: 5 °C-32 °C Rychlost proudění vzduchu max. 195 m/h Dotykový ovládací panel Časovač 1-24 hodin Vertikální odvod vzduchu při sušení prádla Funkce dětský zámek Světelná indikace plného zásobníku a funkce automatického vypnutí při naplnění Příkon 280 W (při teplotě 27 °C a vlhkosti 60 %) Nastavení vlhkosti (30-80 %) a ukazatel relativní vlhkosti (%) Funkce nepřetržitého chodu