inzerce, prodej, prodám, bazar

Upiri polibky - Pokrevni pribuzni (manga)

Kategorie: Ostatní

Perfektni stav.

Úplně poslední věc, kterou Raven a její upíří přítel Alexander potřebují, je další překážka v jejich nočním vztahu – ale na obzoru se vznáší velký problém, když Raven s Alexandrem objeví čtyři čerstvě vykopané hroby s prázdnými rakvemi uvnitř. Když se na liduprázdném Dullsvillském hřbitově usadí parta upírů, Alexander zjistí, že tuhle nesourodou bandu vede jeho vlastní upíří bratranec, Claude Sterling. Šokující zjištění! Claude a jeho děsivá parta pro pár představuje jen další problémy, zvlášť když je Raven potká za denního světla na úplně posledním místě, které by ji napadlo. Co by mohl Claude a jeho vetřelci chtít – nebo hledat – v Dullsville?

Doprava:
Osobni predani Chrudim: Zdarma
Zasilkovna: Dle aktualnich cen

Platba:
Hotove nebo prevodem na ucet
Na dobirku nezasilam
Upiri polibky - Pokrevni pribuzni (manga)
Podobné inzeráty
Kostým upíří mini plášť + paruka
Prodám dámský upíří MINI plášť na ramena, barva černočervená, zapínání na šňůrku, součástí pláště je červená dlouhá paruka. Cena za komplet je 600 Kč.
Komiks ( manga ) comics
Nabízím na prodej komiks ( manga ) comics Čarodejova nevěsta 1. 75,- Fullmetal Alchemist: Ocelový alchymista 1. 75,- Tokijský Ghúl 1. a 2. 100,-/kus Labyrint 125,- Harley Quinn: Utržená ze řetězů 125,- Skrýš 125,- Punisher 250,- Ryby : Útok z hlubin Prodáno Akira Prodáno Osobní předání Mnichovo Hradište, MB. Osobně možná výměna za jiné komiksy, nabídněte. Poště se nebráním Balíkovna plus 65,-Zásilkovna plus 79,- Poprosím kontakt přes kontaktní formulář nebo sms.
Hentai Manga Velvet kiss 1 a 2
Prodám Velvet kiss 1 a 2 Čtené, stav odpovídá stáří. Kontakt mailem. Platba předem i na dobírku, zaslání přes zásilkovnu od 80Kč. Telefon pro boty. Manga mangy komiks 18+ hentai
The girl from the other side manga
Dobry den ,predam mangu The girl from the other side manga 1-4, cena je 30€ za vsetko+ mozna dohoda
Manga The Promised Neverland
Manga The Promised Neverland první díl. Preferuji osobní předání v Olomouci.
Manga - Útok Titánů 1-5
Česká manga Útok Titánů díl 1-5, v perfektním stavu. Cena je za komplet. Osobní předání v Ústí n/L, popř. můžu zaslat po dohodě.