inzerce, prodej, prodám, bazar

Umývátko Duravit VERO 50x25cm

Kategorie: Ostatní

Umývátko Duravit VERO 50x25cm, bílá, otvor vlevo nepoužito, z výstavky prodejna. art. 0 tel: e-mail: G-Sanita@ (na SMS nereaguji, poštovné si hradí příjemce, není v ceně, nebo místo vyzvednutí Ostrava)
Umývátko Duravit VERO 50x25cm
Podobné inzeráty
Umývátko s přepadem 40 x 25 cm
Prodám nové a nevyužité umývátko. Původní cena 1445,-. Popis: Umývátko od firmy Keramag ze série Renova Nr. 1 Plan. Umývátko má hranatý tvar a otvor pro baterii je na pravé straně. Rozměry jsou 40 x 25 x 10 cm. Balení neobsahuje sifon ani baterii.
Závěsné umývátko bez otvoru pro baterii
Závěsné umývátko bez otvoru na baterii. Rozměry 37x22 cm. Umývátko je nové, neinstalované, bez sifonu. Montážní sada pro zavěšení na zeď součástí. Na umyvadle je malá vada - viz foto. Osobní vyzvednutí v Písku, případně zaslání PPL na náklady kupujícího.
Umývátko Jika Tigo
Prodám nepoužité, pouze rozbalené a nasazené umývátko Jika Tigo 45x23,5 cm otvor pro baterii vpravo (bez baterie). Více viz Ideálně osobní předání v Hradci Králové nebo Pardubicích.
UMYVADLO DURAVIT S OTVOREM HAPPA D 75x52,5
Prodám nové UMYVADLO DURAVIT S OTVOREM HAPPA D 75x52,5 . Miniaturní kaz- glaz. kapka viz. foto. Možno dovést v okolí Hradce Králové
Umyvadlová miska Duravit Starck 1 průměr 46 cm
Prodám umyvadlovou misku Duravit Starck 1 č. 0445460000, průměr 4+6 cm, s povrchovou úpravou Wonder Gliss, na postavení na desku, bez přepadu, barva bílá, nepoužitá. Osobní odběr ve Zlíně.
Klozet (WC) závěsný DURAVIT PuraVida vč. sedáka Soft-close
Závěsný klozet (WC) v bezvadném stavu značkového německého výrobce DURAVIT. Skryté upevnění mísy - nejsou vidět šrouby. Vč. klozetového sedátka s pozvolným sklápěním, odnímatné sedátko pro snazží údržbu. Designová řada PuraVida Jedná se o vystavený výrobek z koupelnového studia. ***Původní cena výrobce 27.040,-Kč