inzerce, prodej, prodám, bazar

Umyvadlo z koupelny Gustava Husáka

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoškozené menší umývadlo od firmy Dittmar -Urbach z dob ČSSR. Umyvadlo je z koupelny Gustava Husáka. Jeho osobní umyvadlo kde si Gusta čistil zuby !!! Případnému zájemci řeknu odkud pochází. Umyvadlo je jen zaprášené. Delší dobu uloženo v garáži.
Umyvadlo z koupelny Gustava Husáka
Podobné inzeráty
Muž, který stál v cestě
Strhující román o muži, který se v srpnu 1968 pod hrozbou likvidace vzepřel okupantské moci a jako jediný nepodepsal potupný moskevský dokument. Autor Ivan Fíla rozehrává fascinující drama o hrdinství a zradě odhalující detailní pohled do životů lékaře a politika Františka Kriegla a jeho protivníka, ďáblova advokáta Gustava Husáka. Jsme svědky zákulisních intrik předcházejících osudné noci z 20. na 21. srpna 1968, pozadí únosu šesti československých stranických a vládních představitelů do Moskvy a postupného lámání charakterů během jednání v Kremlu. Ojedinělá kronika času a osudů o vězních dogmatu a touhách českého a slovenského národa na cestě do pekla. Kniha čerpá z tajných moskevských archivů i z Krieglových osobních poznámek. Posílám pouze přes zásilkovnu 90,-.
Zahradní výlevka - umyvadlo - prodáno
Prodám hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Vady povrchu viz. foto. Je potřeba opravit, aby nedocházelo k oxidaci hliníku. Fotky bílého přidány z důvodu nafocených rozměrů. Preferuji osobní odběr. Doprava 300,- Při platbě na dobírku doprava 300,- zaplacená předem na účet, z důvodu několika nevyzvednutí. Inzerát platí do smazání Při dotazu uvádějte číslo umyvadla. Výlevka, umyvadlo, patina, retro, litinové umyvadlo, zahradní umyvadlo.
Zahradní umyvadlo - výlevka
Prodám hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Nové, nepoužité. Vada barvy po nastříkaní viz. foto. Fotky bílého přidány z důvodu nafocených rozměrů. Preferuji osobní odběr. Doprava 300,- Při platbě na dobírku doprava 300,- zaplacená předem na účet, z důvodu několika nevyzvednutí. Inzerát platí do smazání Při dotazu uvádějte číslo umyvadla. Výlevka, umyvadlo, patina, retro, litinové umyvadlo, zahradní umyvadlo.
umyvadlo JIKA MIO 45/50/55/65 s otvorem pro baterii
Keramické závěsné umyvadlo,65x49x20cm,NOVÉ, původní cena 2.103,-Kč za cenu 599,- Kč !!! Keramické závěsné umyvadlo,50x42x20cm,NOVÉ původní cena 1.941,- Kč za cenu 399,-Kč !!! Keramické závěsné umyvadlo,55x43x18cm,NOVÉ původní cena 1.776,- Kč za cenu 499,-Kč !!! Keramické závěsné umyvadlo,45x40x18cm,NOVÉ původní cena 1.576,- Kč za cenu 299,-Kč !!!bez sifonu a baterie S L E V A
Zahradní umyvadlo
Prodám bílé hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Vady povrchu, odštípnutá barva. Je potřeba obrousit a přetřít, aby nedocházelo k oxidaci hliníku. Preferuji osobní odběr. Doprava Českou poštou 300,- Při platbě na dobírku doprava 300,- zaplacená předem na účet, z důvodu několika nevyzvednutí. Inzerát platí do smazání Při dotazu uvádějte číslo umyvadla. Výlevka, umyvadlo, patina, retro, litinové umyvadlo, zahradní umyvadlo.
Umyvadlo | Roca Urbi 8 | 55x40cm | Výstavní kus
Prodám designové a stylové umyvadlo Roca Urbi 8 o rozměru 55x40cm, viz přiložené fotografie. Umyvadlo nedisponuje otvorem pro baterii (nutno doplnit o vysokou umyvadlovou baterii nebo o baterii ze zdi) a taktéž nemá ani přepad. Umyvadlo sloužilo po celou dobu jako výstavní/referenční kus v bývalém kuchyňském studiu. Vzhledem k tomu, že umyvadlo nijak nevyužijeme, tak prodávám. Pořizovací cena se běžně pohybuje okolo 8.000CZK. Preferuji osobní odběr či zaslání přes některého z dopravců (PPL/GLS/DPD apod.) kamkoliv po ČR. V případě dalších dotazů mne kontaktujte nejdříve přes e-mail (zde uvedené telefonní číslo je neplatné) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.