inzerce, prodej, prodám, bazar

Umělý břečťan

Kategorie: Ostatní

2x umělý břečťan (dlouhý)
Posílám přes zásilkovnu
Stačí napsat e-mail na denca-denwik@
Umělý břečťan
Podobné inzeráty
girlandy z růží, girlanda zelená, girlanda břečťan
girlanda červené růže délka 2 m, 4 ks, Kč 140/ks girlanda zelené listy, délka 2,5 m, 2 ks, Kč150/ks girlanda břečťan, délka 2m, 2 ks, Kč 300/ks vše nové
Vesta dámská, dívčí kožíšková (umělý kož..) Gate, vel. S noš
Vesta dámská, dívčí kožíšková (umělý kož..) Gate, vel. S nošená, zachovalá. Vesta dámská, dívčí kožíšková (umělý kož..) Gate, vel. S nošená, zachovalá. Brva je šedá s jemným nádechem do zelenkava. Možný je i osobní odběr v Havířově, případně lze zaslat. UPOZORNĚNÍ: NA SMS-KY NEREAGUJI, PROSÍM VOLAT NEBO PSÁT PŘÍMO ODPOVĚĎ NA TENTO INZERÁT PŘES , DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
Nový umělý Vánoční stromek Snow Master 240 cm PC/2999KČ
Nový umělý Vánoční stromek Snow Master 240 cm VÝPRODEJ!!- PŮVODNÍ CENA 2999KČ Omezený počet kusů!! Nové kompletně zabalené, nikdy nepoužité! Záruka!! NOVĚ MOŽNÁ DOMLUVA NA ROZVOZU PO PLZNI ZA SYMBOLICKÝCH 30KČ !!! Popis: Košatý umělý vánoční stromeček o výšce 240 cm s kovovým stojanem. - Výška: 240 cm - 2D jehličí - Druh smrk - Počet větviček: 790 - Větvičky jsou ohebné - Ocelový stojan součástí balení - Skládá se ze 3 kusů + stojan - Velice snadné a rychlé sestavení - Váha 7kg Převzetí a poštovné: Zboží je možné zakoupit v Plzni V Bolevci a nebo ve Třemošné, skoro po celý týden, ale vždy po předešle domluvě. V případě že máte poblíž bydliště poštu s balíkovnou, tak stačí odeslat předem 69kč a zbylou část na dobírku. V případě odeslání poštou jako balik do ruky by poštovné vyšlo se slevou na 130kč, které se musí odeslat předem a zbyla část stačí na dobírku.
Slavobrána
Kovová, rozkládací slavobrána, přidám dva záclonové závěsy kupované v IKEA, ten umělý břečťan už nemám. Je lehká a skladná, ke smontování není třeba žádné nářadí Kupovala jsem ji již použitou za 3500,- prodám za 3000,- Jak to vypadalo na svatbě mohu poslat například do zpráv, na WhatsApp, nechci zveřejňovat soukromé foto zde :) děkuji za pochopení Pouze osobní odběr Praha 6, nezasílám.
Umělý vánoční stromek Jedle Delux + stojan 120cm
Prodám nový vánoční stromeček-umělý. Vánoční stromeček -JEDLE V nabídce také 90,160cm Součástí stojan Záruka.Doklad. Dodáváno v krabici. Mohu poslat na dobírku
Umělý trávník
Prodám profesionální umělý trávník. velikost 3x4 m. Cena za kus. Pouze osobní odběr!