inzerce, prodej, prodám, bazar

Umělecké fotografické obrazy 2 ks

Kategorie: Umělecké předměty

Jsou to originální paspartované signované obrazy v kvalitním dřevěném rámu, zasklené antireflexním sklem.

Obrazy jsou vytvořeny kombinovanou technikou.

Vnější rozměry dřevěného rámu 64,5 x 54,5 cm a rozměry obrazu v paspartě 42,5 x 29,5 cm.

Autorem je známý fotograf Ivo Chvátil, jehož díla jsou umístěna po celé Evropě například na universitě v Bruselu, na slovenské ambasádě ve Vídni nebo na University of Fine Arts v Drážďanech .

Každý jeho obraz je originál a existuje pouze v jednom vyhotovení s autorovým podpisem.

Cena za 1 ks 4 990 Kč cena za 2 ks 7 980 Kč ( 3 990 Kč za 1 ks )

Osobní předání Olomouc, Prostějov a okolí nebo zásilkovnou kamkoliv.
Umělecké fotografické obrazy 2 ks
Podobné inzeráty
Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké
Koupím obrazy, kresby, grafické listy, sochy a jiné umělecké předměty. Pouze signované. NE militária, NE chalupářské předměty. Sběratelka.
Umělecké dílo - cesta vesmírem
Dobrý den, chtěl bych vám představit umělecké dílo, které můžete mít doma, jedná se o profesionální práci studentů umělecké školy, proto tomu odpovídá cena, takže se nás nebojte kontaktovat.
Luxusní  dřevěná kreslířská dárková kazeta Koh-i-noor
Prodám: Nová luxusní souprava prašných a uměleckých kříd 8896 TOISON D'OR a GIOCONDA ve dřevěné kazetě. Souprava suchých uměleckých prašných pastelů ve špičkové kvalitě. Oproti školním křídám jsou tuhy kvalitní a lépe kryjí. Jedna řada pastelů je dokonce velmi jemná a patří ke světové špičce. Jsou vhodné pro kresbu na papír. Kresbu lze velmi snadno rozmazávat a vzájemně mísit a žádný komponent neobsahuje škodlivé látky a jsou vhodné pro všechny věkové kategorie uživatelů. obsah setu umělecké extra prašné křídy KOH-I-NOOR TOISON D´OR umělecké suché křídy v tužce KOH-I-NOOR GIOCONDA pryž EXTRA HARD roztírátka ořezávátko dřevěná kazeta brousítko padací tužka umělecké prograso Původní cena 2 599 Kč. Nevhodný dar. Nepoužité. Sleva 600 Kč. Tel. 286262
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Obraz - Jablko
Dobrý den. Nabízím k prodeji 2x obraz 25 x 25 cm. Obrazy koupeny před cca 40 lety v umělecké galerii.Obrazy jsou v krásném dřevěném rámu, prodej pouze jako pár. Jedná se o signované originály, olej na plátně.