inzerce, prodej, prodám, bazar

Uložení motoru

Kategorie: Toyota

Prodám na Toyotu Auris 1.6 MMT výkon 91 kw uložení motoru. Jedná se o použitý díl.Hodí se na ročníky od 2007.Osobní odběr je možný ve Škvorci okr.Praha-východ nebo po dohodě možno zaslat i na dobírku.K dispozici mám i další díly z tohoto vozu,stačí mě kontaktovat.V případě,že mě nezastihnete na telefonu,prosím o zaslání zprávy na e-mail ,ozvu se hned jak to bude možné.Inzerát platí do smazání
Uložení motoru
Podobné inzeráty
nové horní uložení Lexus RX450H RX 350 vzduchový podvozek
prodám nové horní uložení ( je to slušná náhrada s japan ložisky) a k tomu bonus staré tlumiče(bylo to z auta co mělo najeto 180k, mrtvé nejsou ale nové taky ne) 7500 za komplet uložení L+P a tlumiče L+P. osobní předání Tečovice/Zlín/okolí dle dohody - případně lze poslat i na dobírku ( požaduji, ale částku za poštovné předem) kontakt emailem zde, nebo telefon je 7/7/6 151 pětosmdva
Prodám ND z Renault Thalia sedan 1,2I 16V 55kW rv:2008
Prodám náhradní díly z nebouraného vozu R. Thalia sedan 1,2i 16V rv:2008, facelift-I generace.Barva:zelená metalíza, motor typ:D4FG7. Nabízím k prodeji tyto autodíly: víko kufru 300Kč, přední levý blatník 300Kč, nárazník zadní 300Kč, světla přední 400Kč/kus, světla zadní- 300Kč/kus, nádobka ostřikovací kapaliny+motorek ostřikovačů 300Kč, tlačítka el. ovládání oken - řidič 200Kč,spolujezdec 100Kč,stěrače 100Kč/kus, ventilátor topení 300Kč, alternátor 500Kč, zapalovací modul 300Kč, káblíky ke svíčkám 50Kč/kus, motorek stěračů+mechanismus stěračů 300Kč, pojistková skříňka+relátka 300Kč,nádobka s aktivním uhlím 200Kč, vzduchové sa cí potrubí motoru 200Kč, nalévací hrdlo oleje do motoru+zátka 150Kč, měrka množství oleje v motoru+vodící trubička 200Kč, víko motoru kombinované s filtrem vzduchu 200Kč, vzduchová hadice 100Kč, krycí plasty motorku stěračů a ventilátoru topení 200Kč za komplet, chladič motoru 300Kč, ventilátor chlazení 250Kč, tažné zařízení ISO 50 včetně upevňovacích šroubů a podložek a elektroinstalace-výrobce:Steinhof-typ: R-120 cena 350Kč. Při koupi více dílů bude na konečné ceně poskytnuta sleva. : , jen osobní odběr, Holešov.
Toyota Avensis T25 combi, 2.0 benzín, 108kW, r. v. 2005
Prodávám vůz Toyota Avensis T25, typ 1AZ-FSE. Uvedení do provozu 03/2006, najeto 244 090 km, modrá metalíza. Výroba Belgie. Nehavarované, pouze byl naraženy páté dveře, když auto stálo na parkovišti - dveře vyrovnány a celé jsou nově přelakované. Jsem 2. majitel, dovezl jsem si ho sám z Německa, pův. majitel byla fyzická osoba. Auto vlastním od r. 2016 od najetých 168 tkm. Manuál (5 rychl.), tažné odnímatelné zařízení (1400/500kg bržděný/nebržděný přívěs), olej měněn po 10-15 tkm, auto je pravidelně udržované, zachovalý interiér. Vyměněno: nové palivové čerpadlo (07/22), svolávací akce – výměna airbagů a jejich řídicí jednotky, přední tlumiče i uložení, zánovní autobaterie Exide, repas alternátoru a startéru, 11/22 repas halogenových světel !, všechny lambda sondy, výměna potrubí servořízení. Většina oprav je možná doložit fakturami. Výbava: el. stahování všech oken, vyhřívání předních sedadel, aut. dvouzónová klimatizace, tempomat, samozatmavovací vnitřní zpět. zrcátko, zatmavená zadní skla s certifikátem, dešťový senzor, el. sklopná zpětná zrcátka, tažné zařízení, halogenová světla. Vady: kosmetické nepatrné vady laku, rez části lemu PZ blatníku - potřeba vyvařit, jinak bez koroze, mírná spotřeba oleje v motoru (cca 3-4l na 15 tkm), opotřebení polstrování řadicí páky, potřeba provést pravidelnou údržbu brzd (kotouče, desky). Auto jezdí na ALU letních kolech 17", letní pneu Continental, rezerva plnohodnotná. Platná STK do 08/2024. Provedená aktuální evidenční kontrola již v ceně. Auto vypadá celkově moc pěkně a zachovale, nutné si ho prohlédnout na místě. Důvod prodeje je přechod na pro rodinu větší VW Passat. Prosím kontaktovat jen vážní zájemci, děkuji. Další foto a informace zašlu na požádání, vin pro kontrolu také zašlu v případě zájmu. Prohlídka možná v Náměšti nad Oslavou, příp. v blízkém okolí po domluvě.
Toyota Hilux 3.0D-4D AT NAVI TAŽNÉ KAMERA
Toyota hilux 3.0D-4D 147 kw!!! Rok výroby 11/2010. Najeto originál 246000km Automatická převodovka. Super výbava- Airbagy, automatická klimatizace, dotyková navigace, multifunkční kožený volant, kožený interiér,vyhřívané sedačky, tempomat, tažný zařízení na 3500kg, parkovací kamera,el.stahování oken,centrální zamykání na dálku 2x originální klíč,vpředu držák na naviják,denní svícení,chromové nášlapy,příprava na naviják,zadní led rampa. Zvýšený výkon motoru na 147kw,vše zapsáno v TP viz.foto. Vůz dovezen z Německa u nás nejeté. K vozidlu jsou některé náhradní díly např.zadní světlo, zadní chromový nárazník, úplně nová listová péra včetně uložení. Plně funkční Plně pojízdné. V případě zájmu pouze volat. Top cena!!!!!
Toyota GT86 - 147KW, manuál
Dobrý den. Nabízím k prodeji vůz 2013 GT86 v perfektním stavu. Vůz byl řádně připraven na sezónu, má obuty sportovní lepivé pneumatiky Bridgestone Potenza Sport, vyměněny všechny provozní kapaliny, nové uložení v POWERFLEX polyuretanech, naprosto bez investic. Na přání mohu zařídit i novou STK či prohlídku v servise. Vždy byl řádně servisován, olej vždy po 7 000Km, na autě funguje naprosto vše tak, jak má. Neexistuje žádná spotřeba oleje, uniky kapalin, kouřivost, naprosto nic. Rád Vám vůz osobně předvedu, jedná se o velice rozumné, zábavné a spolehlivé vozidlo jehož provoz není o moc dražší než provoz fabie. Vůz je takto připraven, jelikož jsem neplánoval jeho prodej. Prodávám z důvodu nečekaného nákupu nového vozu. Prosím nejlépe volejte, popřípadě pište na mail.. Na SMS reaguji jen sporadicky.
Prodám Toyota Hilux 2,5 (66kw) 1997
Dobrý den, prodám Toyota Hilux 2,5 (66kw) r.v. 1997, tachometr 250xxx. Bez koroze… rám vyvařen, ošetřen, kastle bez jakýkoliv známek koroze…nazvedaná, přední a zadní uzávěrka ARB (snad funkční), Safari šnorchl, hardtop, tažné, nezávisle topení Webasto (snad funkční), zahrádka přes celý vůz, včetně korby… (demontovaná).. olejová vana je na výměnu (tekla, po zalepení, sem tam kápne ????) , zadní tlumiče nejsou (teda něco tam je, dřív to byly tlumiče ????) levá přední poloosa je fakt unavená (4x4 funguje) a na přední nápravě to bude chtít asi nějaké čepy/uložení ????‍♂️ (Je to fakt slyšet ????), klíňák píská, anténa od rádia je ulomená (v autě je i vysílačka ????) zpětné zrcátko levé, je popraskané sklo… klika na dveřích u korby chybí, ale otevřít to jde a zamykatelné to je také… když se neprodá do roka a do dne zlevnim, to je jasný, ale chci samo co nejvíc, takže nabídky typu za 100 zítra odvezu, nechte prosím na léto ????